Bomi’s Room

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Bomi's Room

Nu intelegem multe lucruri atunci cand suntem mici. Educatia pe care parintii nostri incearca sa ne-o ofere, noua ni se pare doar ceva care presupune foarte multe restrictii, nestiind ca este pentru binele nostru. Bomi’s Room este un serial coreean despre familie si cat de mult inseamna mama in cadrul acesteia. Bomi’s Room a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Bomi este o fata de doisprezece ani, care locuieste impreuna cu mama si sora mai mare. Invata bine si isi doreste tare mult sa aiba propria camera, deoarece acum trebuie sa o imparta cu sora mai mare, cea care o necajeste mereu, ii opreste calculatorul si ii spune sa isi faca temele, ii mai si citeste jurnalul personal. I-a fost promisa o camera doar a ei, daca va lua premiul intai, insa acest lucru nu s-a intamplat, deoarece oricand se pot gasi scuze pentru orice. Asta inseamna ca trebuie sa suporte in continuare cicaleala rudei sale mai mari, care nu ii da pace nici macar un moment, facand parca totul contra ei. Inclusiv a tuns-o precum un baietel, atunci cand a rugat-o sa ii faca si ei parul cum vazuse ca se poarta. Plus multe alte lucruri, inclusiv nuieluse peste picioare, atunci cand a fost prinsa ca foloseste datele de identificare ale surorii sale, pentru a se uita la serialele coreene interzise celor mici.

Existand un conflict cat se poate de clar intre aceasta si sora mai mare, se gandeste ce ar putea sa faca pentru a scapa de ea. Ideea vine din partea unui coleg de clasa, care ii spune ca daca sora ei s-ar casatori, s-ar muta de acolo si ea ar ramane singura in camera. Pare ceva simplu si care poate da roade, deci trebuie incercat.

Nici nu sta mult pe ganduri si pune la cale un plan pentru a-si casatori sora. Astfel, se aliaza cu un baiat caruia ii place de sora ei si il invata cum sa faca sa o cucereasca. Totul merge bine, insa pana la un anumit punct, deoarece soara ei nu este tocmai incantata de baiatul respectiv si planul pica.

Incercand sa-si dea seama de ce sora ei nu l-a placut, se gandeste ca, probabil, aceasta inca suspina dupa prima ei dragoste. Care sa fie aceasta? Trebuie investigat, trebuie descoperit cel pentru care sora ei nu doreste sa se casatoreasca. Sa fie un barbat atat de special, incat sora ei nu-l poate uita, sau sa fie vorba despre altceva?

In continuare, au loc mai multe evenimente, iar cea mica isi da seama ca nu stia prea multe despre familia ei si cat de mult o iubeste sora cea “rea”, care nu o lasa sa se uite la serialele coreene, americane sau japoneze.

Bomi’s Room este un serial coreean emotionant, despre sacrificiile pe care cei mari le fac pentru copiii lor, acestea nefiind intelese de catre cei mici, din cauza varstei mult prea fragede. Bomi’s Room este un serial coreean despre familie, despre relatia mama-fiica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *