Brain

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

brain

Brain este un serial coreean in legatura cu lumea fascinanta, insa in acelasi timp foarte grea, a doctorilor care opereaza pe creier. Neurochirurgia este o ramura a medicinei evitata de catre foarte multi dintre cei care se pregatesc sa devina doctori, tocmai pentru ca-i foarte dificila. Pe langa acele intamplari care au legatura cu medicina, inerente unui serial coreean cu si despre doctori, Brain contine atat povesti romantice, precum si drame. Brain a fost lansat in anul 2011, luna noiembrie, si contine 20 de episoade.

Brain este povestea a trei doctori neurochirurgi, priceputi in ceea ce priveste nobila meserie pe care au ales-o.

Primul dintre acestia, personajul principal al serialului, este un doctor care provine dintr-o familie saraca si care locuieste impreuna cu mama si sora sa. Tatal sau a murit pe masa de operatie, in fata ochilor sai, atunci cand era mic. Nu a putut uita niciodata tragica intamplare, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care a dorit sa ajunga medic. Impreuna cu faptul ca a dorit sa scape de viata plina de lipsuri pe care o ducea. Si-a jurat ca va reusi in viata si pana la urma asta a si facut, ajungand sa practice meseria dorita, dupa ce a promovat cursurile uneia dintre cele mai bune facultati de medicina ale Coreei de Sud. Nu doar ca a ajuns sa o practice, ci o face cu pasiune, devenind unul dintre cei mai buni medici chirurgi. Din pacate pentru acesta, pe cat de priceput este in ceea ce priveste meseria sa, pe atat de nepriceput este in mentinerea unor relatii bune cu ai sai colegi. Ar fi si greu de realizat acest lucru, deoarece atitudinea sa fata de ceilalti este una aroganta, sfidatoare. Din aceasta cauza nici nu prea are prieteni. Rivali, da.

Al doilea doctor provine dintr-o familie de medici, una foarte bogata. A avut mereu parte de ceea ce si-a dorit, spre deosebire de primul medic, acesta fiind si motivul pentru care cel din urma il uraste, il considera oponentul sau. Chiar reusesc sa devina rivali, nu doar in ceea ce priveste meseria lor, ci si viata amoroasa, atunci cand ambii ajung sa se indragosteasca de una dintre colegele lor. Ei ii place doar de unul dintre acestia. Care sa fie?

Al treilea doctor este cel mai bun neurochirurg al spitalului. Un om cu foarte multa experienta, apreciat de catre toti colegii lui. Cu toate acestea, trecutul sau nu este unul care contine doar lucruri pozitive, deoarece el a fost doctorul care l-a operat pe tatal primului medic, pacientul pierzandu-si viata pe masa de operatie, din cauza unui accident. Cel care la acea data era doar un copil, iar intre timp a ajuns doctor, nu cunoaste acest lucru, insa pana la urma il va afla.

Brain este un serial coreean care incearca sa patrunda adanc in aceasta lume minunata a oamenilor care salveaza vieti, trecand mai departe de masa de operatie, pentru a putea vedea ca si cei pe care ii conderam ca fiind niste adevarati eroi, au si probleme de tot felul, precum noi toti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *