BUG Mafia discuta cu fanii

Nu-i un secret ca imi place BUG Mafia si ca ascult aceasta trupa de hip-hop inca de pe la inceputurile ei. Asta inseamna ca atunci cand Mafia mai scoate cate o melodie, rar ce-i drept, am nevoie de ceva liniste pentru a lasa optiunea „repeat” sa-si faca treaba. La fel s-a intamplat si de data aceasta, pentru ca BUG Mafia a revenit la stilul vechi, odata cu lansarea piesei „Sa Cante Trompetele (feat. Feli)”. „#MMDJ” a fost ceva nou, interesant, „Sa Cante Trompetele” este BUG Mafia.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Chiar daca melodia este mult prea tare, pentru ca discutam de BUG Mafia si nu avea cum sa fie altfel, nu ea m-a facut sa scriu acest articol, ci decizia „mafiotilor” de a discuta cu fanii acestora, de a le raspunde la intrebari si a le explica tot felul de chestii interesante, pe canalul lor de YouTube.

Dupa cum multi dintre voi cunoasteti, de canalul YouTube BUG Mafia se ocupa un baiat, Elekes Levente, asa ca au fost destui cei care au spus ca el ar fi de fapt cel care scrie raspunsurile, nu vreunul dintre componentii trupei. Eu cred ca Tataee este cel care raspunde, pentru ca ala nu-i scrisul unui pusti.

Indiferent cum ar fi, atitudinea de a le oferi fanilor tai informatii pe care altfel nu ar avea cum sa le afle, de a le spune cum stau lucrurile din punctul de vedere al celor care fac muzica de calitate, nu poate reprezenta decat un lucru pozitiv, de apreciat, laudat, invatat si de catre altii.

Stiti ca nu-mi plac reclamele, nu le suport nici macar pe ale mele, insa citind ceea ce puteti vedea si voi mai jos, ma gandesc sa dezactivez µBlock atunci cand vizitez canalul de YouTube BUG Mafia.

mesaj BUG Mafia

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *