Bujaeui Tansaeng – Becoming a Billionaire

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Bujaeui Tansaeng Becoming a Billionaire

Bujaeui Tansaeng (Becoming a Billionaire) este despre visuri mari, unele pe care le are orice om, indiferent de ceea ce ar insemna acestea. Unii isi doresc sa aiba o familie, multi copii, o casa si un catel, asta insemnand pentru ei o viata perfecta, iar altii isi doresc sa fie putred de bogati, crezand ca asa isi vor gasi fericirea. Bujaeui Tansaeng (Becoming a Billionaire) este un serial coreean care a aparut prima data pe micile ecrane in luna martie, a anului 2010, si care contine un numar total de 20 de episoade.

El pare, la prima vedere, un baiat obisnuit, care munceste din greu pentru a avea o viata ca toti ceilalti. Cu toate acestea, isi doreste ca intr-o zi sa aiba tot ceea ce isi doreste, mai ales ca el crede ca provine dintr-o familie foarte bogata, mama acestuia avand o relatie de scurta durata cu un om instarit. Asta inseamna ca asteapta cu nerabdare ziua in care il va intalni pe cel pe care el il considera drept tatal sau, pana atunci incercand sa invete cum sa se comporte in inalta societate. Planurile ii sunt date putin peste cap, atunci cand afla ca este bolnav de cancer, neavand suficienti bani pentru a-si asigura tratamentul necesar.

Incepand cu acel moment, se considera un nedreptatit al sortii, deoarece nu poate sa accepte situatia ca tatal sau este un om bogat, iar al nu are bani pentru a se face bine. Sansele de a se insanatosi sunt oricum la jumatate, asa ca tot ceea ce isi doreste este sa aiba posibilitatea de a lupta cu boala de care sufera. Chiar daca deocamdata nu vede nici macar o rezolvare rapida pentru problemele sale, totul incepe sa se schimbe atunci cand o intalneste pe ea.

Ea provine cu adevarat dintr-o familie cu posibilitati financiare ridicate, insa chiar si asa, nu este genul care sa aiba fite, preferand sa se comporte precum un om normal, nu ca unul care-si poate permite aproape orice. Cel mai mult isi doreste sa le arate persoanelor din jurul acesteia ca este o fata capabila, mai ales tatalui ei, cel care le considera pe femei care fiind bune doar pentru a se ingriji de casa, pentru a sta in bucatarie.

Cei doi se intalnesc si intre acestia se leaga ceva mai mult de o prietenie, mai ales ca par suficient de compatibili pentru a avea o relatie de viitor, desi la prima vedere nimeni nu ar putea sa afirme acest lucru.

Bujaeui Tansaeng (Becoming a Billionaire) este un serial coreean in care dragostea joaca un rol major, fiind cea care ii apropie pe oameni, ii face mai buni. Pe langa dragoste, mai vedem si drama pricinuita de imposibilitatea de a-ti procura cele necesare atunci cand esti bolnav. Aceasta nu este o situatie pe care o vedem doar in serialele coreene, ci este o realitate a zilelor noastre, un semnal de alarma pentru toata lumea. Atat pentru cei care isi permit sa ajute si nu o fac, precum si pentru conducatorii lumii in care traim, cei care ar putea sa imbunatateasca lucrurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *