Bulryang Gajok – Bad Family

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Bulryang Gajok Bad Family

Intr-o lume a iluziilor care se vor a fi realitate, plina de falsitate si ipocrizie, de ce nu ai putea avea chiar si o familie de imprumut? Despre asa ceva este Bulryang Gajok (Bad Family), un serial coreean in care se incearca repararea dramelor trecutului, cu si mai multa minciuna, insa o minciuna care are la baza scopuri nobile. Ca orice minciuna si aceasta va avea picioare destul de scurte, mai ales ca este greu sa te intelegi cu persoane pe care le stii de multi ani, cu atat mai putin cu unele pe care le-ai intalnit de curand. Chiar si asa, toata actiunea acestui serial coreean nu este una doar trista, ci poate fi catalogata foarte usor ca apartinand genului „comedie”. Bulryang Gajok (Bad Family) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2006, si care contine un numar total de 16 episoade.

Bulryang Gajok (Bad Family) este povestea unei fete care a ramas singura in urma unui accident auto. Fiind singura supravietuitoare a acelui accident si suferind de amnezie, doctorul acesteia incearca sa o ajute apeland la o familie de imprumut. Nu o familie obisnuita, ci una destul de ciudata, asigurata de catre un om a carui companie se ocupa cu aducerea figurantilor la diferite evenimente, atat unele fericite, cat si tragice.

El este seful acelei companii care asigura oameni pentru nuntile celor care nu au prieteni si pentru inmormantarile persoanelor care nu au rude. Daca cea din urma sarcina este noua pentru el, mai ales ca a folosit-o pentru prima data tocmai in cazul acelui accident auto, atunci cand toate persoanele care se aflau intr-un autobuz au murit, mai putin respectiva fata care are noua ani de zile, urmatoarea indatorire i se pare si mai iesita din comun, insa o accepta. Astfel, avocatul familiei celui care a provocat accidentul, il roaga sa-i faca rost fetei care a ramas singura pe lume, de o noua familie.

Usor de zis, greu de facut, insa nu sta mult pe ganduri, mai ales ca este vorba despre bani multi, si incepe sa caute o familie pentru a o ajuta pe fata sa isi aduca aminte de clipele frumoase pe care le petrecea alaturi de parintii ei, pentru a se recupera cat mai repede dupa tragicul eveniment. Pana la urma reuseste sa incropeasca de o familie, aducand impreuna oameni care nu se cunosc, insa care trebuie sa se comporte ca si cand ar fi adevaratele ei rude. Chiar si el decide sa faca parte din aceasta familie, in calitate de unchi al fetei.

Totul pare bun si frumos, doar ca reprezentantii „familiei” au si ei probleme destule, pe care incearca sa si le rezolve cu ajutorul celorlalti. Daca astfel de probleme nu erau de ajuns, acestia incep si sa se indragosteasca unii de altii, desi li s-a spus din prima ca trebuie sa se comporte precum niste adevarati profesionisti si sa nu lase sentimentele sa afecteze munca pe care o au de dus la bun sfarsit. Cu toate acestea, cu dragostea nu este de joaca. Daca dragostea dintre parintii ei de imprumut nu este vreo mare problema, pentru ca ea ii considera „mama” si „tata”, asta insemnand un lucru normal, iubirea dintre unchiul si sora ei nu prea mai pare ceva firesc, iar nefirescul conduce inspre tot felul de scene amuzante, demne de o adevarata comedie.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *