Bunatatea ne impinge inspre progres

Bunatatea ne impinge inspre progres

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Bunatatea oamenilor atrage dupa ea si mai multe lucruri bune, de asta este necesar sa cautam in fiecare zi sa devenim niste oameni din ce in ce mai buni, din ce in ce mai aplecati inspre a face fapte pozitive. Nimeni nu-si doreste cu adevarat sa fie un om rau si unii ajung sa se comporte astfel, pentru ca nu au avut in viata lor o alta cale, pentru ca asta este tot ceea ce ei cunosc.

Chiar si asa, acesti oameni, in marea lor majoritate, pot fi adusi pe calea cea buna, daca sunt ajutati. Aproape nimeni nu este de neschimbat, daca exista cineva care sa vrea sa faca acest lucru. Lumea in care traim ne-a invatat ca trebuie sa avem grija doar de noi si ca putem uita de altii, atat timp cat noua ne este bine. Nu este bine sa avem o astfel de atitudine, pentru ca daca noi devenim egoisti, este foarte posibil asa sa se intample si cu altii, ceea ce nu ar conduce tocmai inspre lucruri bune.

Nu este bine sa ajungem niste oameni egoisti, pentru ca egoismul nu aduce niciodata ceva bun cu el, din contra. Trebuie sa invatam sa fim niste oameni mai buni, pentru ca doar asa putem spera ca ne aducem aportul la schimbarea lumii in care traim. Daca am fi cu totii rai, atunci totul s-ar intuneca, totul ar deveni cat se poate de gri si speranta ar inceta sa mai existe. Pentru a deveni un om bun si apreciat de catre ceilalti, trebuie sa-ti doresti sa se intample asa ceva.

In lipsa dorintei, nu poate exista nici reusita. Dorinta este primul lucru care te poate purta pe calea celor care sunt un pic mai buni decat ceilalti. Dupa dorinta, trebuie sa existe ambitie. Daca cedezi usor, atunci nu vei deveni un om mai bun. Trebuie sa ai o ambitie suficient de mare, pentru a nu ceda la primul semn care iti indica faptul ca lucrurile nu sunt chiar asa cum iti doresti tu, sau cum le-ai vrea sa fie intr-un timp foarte scurt. Lucrurile bune nu vin din prima, este posibil sa astepti destul de multa, insa daca tu ajungi sa te schimbi, vei vedea cum totul se va transforma prin preajma ta.

Bunatatea ta ii poate schimba si pe cei de pe langa tine, cand acestia vor vedea ca este o buna de calde de a atrage lucruri pozitive in viata lor. Bunatatea trebuie sa vina din suflet, din inima, ea nu trebuie sa fie o urmare a unor dorinte mai putin pozitive. Bunatatea trebuie sa fie sincera, pentru ca fara sinceritate, ea devine un lucru si mai rau. Daca bunatatea este sincera, atunci ea va fi si pretuita de catre cei din jurul tau. Oamenii simt anumite lucruri, simt cand tu nu esti tocmai sinceri in ceea ce priveste ale tale intentii, asa ca ar fi bine sa crezi in ceea ce faci.

Poti sa fii un om mai bun, daca asta iti doresti cu adevarat. Daca asta este ceea ce iti doresti, vezi ajunge sa cunosti toate aceste lucruri pozitive si te vei bucura de ele. De multe ori, mi-as dori si eu sa fiu o persoana din ce in ce mai buna si chiar incerc asta, deoarece viata este de asa natura incat nu te comporti mereu la modul la care o faci atunci cand esti linistit si gandesti limpede.

Va doresc sa deveniti niste persoane din ce in ce mai bune, pentru ca doar astfel de oameni pot schimba lumea in care traim!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *