Bustul lui Edward Snowden, intr-un parc din New York

Edward Snowden este cel care a adus dovezi cum ca o agentie de stat americana spiona pe toata lumea. Asta daca mai exista cineva care nu a auzit despre Edward Snowden si NSA. Dupa cum am mai scris pe aici, nu doar americanii fac acest lucru, ci absolut toate celelalte state. Nu cred ca se indoieste cineva de acest lucru. Oamenii au fost dintotdeauna curiosi, iar atunci cand a venit vorba despre siguranta nationala, curiozitatea s-a transformat in necesitate.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

In prezent, Edward Snowden se ascunde pe undeva prin Rusia, pentru a scapa de autoritatile americane, insa a declarat recent ca se gandeste sa se intoarca in Statele Unite, daca primeste garantii ca va fi judecat in mod corect.

Intre timp, doi artisti americani i-au facut o statuie din bronz, pe care au amplasat-o intr-un parc din New York. Bustul lui Edward Snowden nu a rezistat prea mult timp acolo, asa cum era de asteptat, fiind luat de catre autoritati, care au demarat si o ancheta in acest caz.

Edward Snowden statuie

Artistii nu s-au lasat, de aceasta data altii, si au venit in parcul respectiv cu un proiector, afisand imaginea lui Edward Snowden aproximativ in acelasi loc unde fusese amplasata si statuia realizata de catre colegii lor.

Cat de tare?

Edward Snowden proiectie

Sursa: ANIMALNewYork

Foto 1: Aymann Ismail/ANIMALNewYork

Foto 2: The Illuminator

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *