Butaghaeyo Kaebtin – Take Care of Us Captain

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Butaghaeyo Kaebtin Take Care of Us Captain

Pe parcursul vietii, toti oamenii au parte de drame mai mici sau mai mari, insa in acest serial coreean problemele sunt unele cum nu se poate mai grave, iar deciziile luate sunt extrem de grele, mai ales ca ele au legatura cu persoanele dragi. Butaghaeyo Kaebtin (Take Care of Us, Captain) este un serial coreean despre oameni capabili sa puna interesul celorlalti inaintea propriilor interese, chiar daca asta inseamna sacrificarea persoanelor iubite. Alegeri grele, cum rar poti vedea in realitate, insa unele care iti deschid ochii si te fac sa spui ca egoismul nu este o cale de urma, din contra. Butaghaeyo Kaebtin (Take Care of Us, Captain) a fost lansat in luna ianuarie, a anului 2012, si contine un numar total de 20 de episoade.

Butaghaeyo Kaebtin (Take Care of Us, Captain) este despre vietile pilotilor de avioane, unele deloc usoare, pline de periocol, insa si de nenumarate satisfactii. Aceasta nu este o meserie pentru oricine, fiind nevoie de multa pasiune, ambitie si dorinta de a nu face nici macar o greseala, pentru ca altfel ai pune in pericol vietile celorlalti. Exact asta se intampla si aici, atunci cand mama unui viitor tanar comandat de avion, se afla in avionul care se indrepta inspre locatia unde urma sa se desfasoare ceremonia de absolvire a cursurilor de pilotaj ale fiicei sale. Mandra peste masura de ceea ce a reusit fata ei, nu a tinut cont nici de faptul ca este gravida si ca poate naste oricand, nici de nimic.

Din cauza unor turbulente, aceasta cade din patul unde se asezase sa se odihneasca si incepe sa sangereze. Din ce in ce mai tare, la bordul aeronavei nefiind nici macar un doctor care sa o ajute, astfel ca insotitoarele de zbor au facut tot ceea ce au putut pentru a o sprijini sa aiba o nastere normala, chiar daca nu aveau experienta. Capitanul avionului a fost anuntat, doar ca singurul loc unde ar fi putut ateriza, ar fi fost un mic refugiu, insa vremea era una nu tocmai buna pentru a face acest lucru, asta insemnand ca ar fi pus in pericol vietile celorlalti pasageri. Astfel, chiar daca al sau copilot a insistat sa-si asume aceste riscuri, afirmand ca acea femeie putea fi nevasta lui, capitanul, un om cu foarte multa experienta, a decis ca avionul trebuie sa-si continue calatoria inspre Statele Unite ale Americii. Nu inainte de a-i raspunde copilotului ca respectiva femeie chiar este sotia lui, insa nu poate sacrifica atat de multi oameni, chiar si daca-i vorba despre cele mai dragi persoane ale lui.

Pana la urma, femeia nu rezista unor astfel de conditii grele, fara ajutor de specialitate, si paraseste aceasta lume, nu inainte de a naste un copil care a avut si el probleme de sanatate din cauza modului lipsit de igiena in care i-a fost taiat cordonul ombilical.

De aici incolo apar si mai multe drame, din cauza faptului ca fata acestuia nu a inteles niciodata de ce tatal ei nu a fortat aterizarea, pentru a-i putea fi salvata mama. La fel s-a intamplat si in cazul copilotului, cel care i-a spus capitanului ca nu va mai zbura niciodata. Fata i-a spus vorbe grele tatalui ei si tocmai cand sa-l sune sa-si ceara scuze, masina in care era stationat acesta a fost lovita din spate si singurul ei parinte ramas in viata moare si el. Astfel se vede ramasa singura pe lume, fiind nevoita sa aiba grija si de un copil cu probleme medicale.

Peste ani de zile, ea devine copilot pe avionul unde acum este capitan chiar fostul ajutor al tatalui ei, cel care jurase sa nu mai zboare niciodata. Intre cei doi apar unele discutii, deoarece ea este incepatoare si un pic stangace, el considerand ca ea nu va ajunge niciodata un pilot adevarat.

Cu toate acestea, poate ca va ajunge si ea un capitan de aeronava, intr-o buna zi, si ca va reusi chiar sa-i piloteze acestuia inima.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *