Byeoleseo On Geudae – You Who Came From the Stars

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Byeoleseo On Geudae You Who Came From the Stars

Byeoleseo On Geudae (You Who Came From the Stars) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde fictiunea face casa buna cu realitatea, pentru a da nastere unei frumoase si neobisnuite povesti de dragoste. Byeoleseo On Geudae (You Who Came From the Stars) este un serial coreean ce a fost lansat la sfarsitul anului 2013 si care contine un numar total de 21 de episoade.

Byeoleseo On Geudae (You Who Came From the Stars) reprezinta o frumoasa poveste de dragoste, dintre un barbat care nu este precum ceilalti si aici nu ma refer doar la comportamentul acestuia, ci la faptul ca nu-i de pe Pamant, si cea care a reusit sa-i fure inima, desi la prima vedere ai fi putut spune ca nu are cum sa se intample asa ceva. Asta pentru ca ambii sunt niste persoane extrem de dificile si care ar putea sa-ti lase impresia ca nu se vor intelege niciodata.

Extraterestrul a aterizat pe Pamant in urma cu peste 400 de ani, in timpul dinastiei Joseon, si nu a trecut mult timp pana a ajuns sa se indragosteasca de o fata frumoasa, datorita faptului ca-l accepta exact asa cum este. Din nefericire pentru el, respectiva fata a murit si acesta nu s-a mai indragostit niciodata, pana in zilele noastre.

In plus, se arata destul de distant fata de toata lumea, mai ales dupa ce a avut loc acea drama, considerand ca oamenii sunt niste fiinte inferioare si incercand sa-i ironizeze de fiecare data cand are ocazia. Este si indreptatit sa faca acest lucru, mai ales ca are anumite abilitati fizice mult mai dezvoltate decat ale oamenilor. Astfel, nimeni nu reuseste sa ajunga prin preajma lui, asta insemnand ca nici despre iubire nu poate fi vorba, chiar daca este un extraterestru destul de chipes.

Asta pana o intalneste pe ea. Ea este o actrita pe cat de cunoscuta, pe atat de frumoasa, care considera ca poate avea orice barbat isi doreste. In mare parte asa si este, insa pentru a te apropia de fiinte speciale, simpatice si destepte, este nevoie de mai mult de atat. Fiind foarte atrasa de el si, in acelasi timp, nefiind obisnuita sa nu poata avea ce isi doreste, aceasta nu se lasa cu una cu doua si depune toate eforturile pentru a ajunge langa cel care a reusit sa-i atraga atentia.

Nu doar el i-a atras atentia ei, ci si invers, pentru ca dupa atat de mult timp de cand nu a mai avut incredere in nici un om, fiind ranit de ceea ce s-a intamplat in trecut, acesta incepe sa-si deschida inima, iar, pentru a lasa dragostea sa intre in viata lui. Astfel, cei doi ajung sa traiasca o frumoasa poveste de iubire.

Byeoleseo On Geudae (You Who Came From the Stars) exploateaza fanteziile cele mai adanci ale oamenilor, lasandu-i sa viseze la faptul ca si ei pot ajunge sa traiasca o poveste de dragoste diferita, cum nu poate exista pe Pamant. Byeoleseo On Geudae (You Who Came From the Stars) este despre dragostea sincera, cea care nu tine cont de diferente.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *