Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Finala mică: Brazilia – Olanda şi finala mare: Germania – Argentina

trofeu cupa mondiala 2014

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Finala mică: Brazilia – Olanda şi finala mare: Germania – Argentina

Au fost multe meciuri, mai sunt doar două şi rămân cu regretul că parcă s-a terminat prea repede această ediţie de Cupă Mondială şi odată cu sfârşitul ei, ne întoarcem la mocirla din fotbalul românesc, acolo unde cel mai bun joc nu se compară cu cel mai slab de la Mondiale.

Haideţi să analizăm un pic cele două jocuri care au mai rămas de disputat şi începem cu finala mică, deoarece va fi prima:

Brazilia – Olanda: 12.07.2014 – ora 23

Va fi un meci pentru locul trei al acestei ediţii a Campionatului Mondial de Fotbal, unul în care ambele echipe au de spălat ruşinea jocului din semifinale, mai ales ţara gazdă.

Brazilia a fost umilită de Germania în cel mai rău mod posibil, fiind prima dată în istoria participărilor sale la o ediţie de Cupă Mondială, când primeşte atât de multe goluri. După acest meci, moralul nu are cum să fie unul ridicat, în vederea partidei cu Olanda, însă dorinţa de a se revanşa în faţa fanilor, este una mare şi să termini pe locul trei la un Mondial, nu are cum să fie o performanţă slabă, chiar şi pentru o echipă care îşi propune de fiecare dată să câştige cel mai prestigios trofeu din fotbal. Dacă dorinţa va fi mare, trebuie să existe şi putinţă, asta în ideea că Brazilia are nişte fotbalişti buni, însă nu mai are o echipă ca în trecut, atunci când jucători precum UNICUL Ronaldo şi Rivaldo, erau cei mai buni dintre cei mai buni.

De cealaltă parte, Olanda trebuie să fie lăsată să joace. Are nişte fotbalişti de excepţie şi aici mă refer în special la Arjen Robben şi Robin van Persie, care pot rezolva oricând un meci, dacă au voie din partea unui antrenor mare, aşa cum este Louis van Gaal, însă care a greşit total tactica în meciul cu Argentina.

Dacă Olanda iese la joc, aşa cum a făcut în primele meciuri ale acestui Mondial, nu are cum să nu câştige partida împotriva Braziliei.

Pronostic Brazilia – Olanda: câştigă Olanda

Germania – Argentina: 13.07.2014 – ora 22

Chiar dacă acest meci se va disputa într-o zi pe care superstiţioşii o pot considera ca fiind ghinionistă, Germania poate învinge şi ghinionul, la cât este de puternică. Jocul împotriva Braziliei, a fost primul în care nemţii au accelerat şi au arătat cam 80% din ceea ce pot cu adevărat. Până atunci, au jucat cam la 60% din potenţial.

De cealaltă parte, Argentina şi-a câştigat într-un mod chinuit, dar meritat, locul în finală, după executarea loviturilor de la 11 metri, în meciul care s-a terminat în această dimineaţă, cel împotriva Olandei.

În partida de duminică, voi fi fanul Argentinei, deoarece Germania şi-a bătut joc de timpul meu, în acea comedie de meci cu Statele Unite ale Americii.

Din păcate, nu prea contează preferinţele mele, ci realitatea din teren şi aceasta îmi spune că Argentinienii au foarte puţine şanse de a câştiga Cupa Mondială, mai ales după ce am văzut în ultimul lor meci.

Pronostic Germania – Argentina: Germania câştigă Cupa Mondială.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *