Campionatul Mondial de Fotbal rupe Internetul în două

cablu retea

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Aşa cum a început el, cu părţile mai puţin bune, cu luptele de stradă din Brazilia, cauzate de sărăcia lucie în care trăiesc locuitorii acestei ţări, cu faptul că mulţi oameni au fost nevoiţi să se mute în nişte corturi din plastic, deoarece chiriile s-au dublat peste noapte, de la 200 la 400 de dolari, în zonele unde au fost construite noile arene sportive, iar oamenii nu au mai putut să şi le plătească, Campionatul Mondial de Fotbal rămâne competiţia care naşte cele mai mari pasiuni la nivel global.

Până acum am avut parte de foarte multe meciuri frumoase, dar şi de unele mai puţin plăcute. Treburile se anunţă din ce în ce mai spectaculoase, odată cu avansarea în fazele superioare ale întrecerii, deoarece rămân numai echipele bune şi foarte bune. În optimi vor fi extrem de multe jocuri tari, unele pe care ar fi păcat să le rataţi.

Meciurile au fost jucate nu numai pe teren, ci şi pe Internet, că doar suntem în 2014 şi informaţia este cel mai puternic şi de preţ lucru pe care îl au oamenii. Căutările pe Google, în legătură cu această ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal, au rupt Internetul în două şi i-au făcut chiar şi pe angajaţii companiei americane să exclame, pe blogul oficial “Există fotbal… şi abia după, orice altceva!”. Oamenii au căutat absolut orice, în legătură cu fiecare meci, de la informaţii despre jucători, până la rezumatele jocurilor.

Nici cei de la Google nu au stat cu mâinile în sân, ci au au desenat o mulţime de logo-uri pentru a celebra Cupa Mondială din Brazilia. Şi dacă va gândeaţi că Google doodles au fost realizate înaintea începerii Campionatului Mondial de Fotbal, ei bine, vă înşelaţi! Grafica a fost desenată în timp real, pentru “a reflecta superbele momente petrecute pe terenul de joc”. Dacă aveţi o idee bună de Google doodle, o puteţi face publică pe #GoogleDoodles.

Să fie fotbal şi spectacol!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *