Când alţii îşi bat joc de munca ta

loveste ma

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mi-am adus aminte că prin 2005 foloseam GPRS nelimitat de la Orange, pe telefonul mobil, pentru a sta pe Yahoo Messenger, folosind aplicaţia mig33 (pentru cunoscători).

Tot atunci, mi-am deschis un site mobil pe un subdomeniu peperonity, site care avea oarecare succes, înregistrând peste 30000 de vizite, dar pe care l-am abandonat deoarece m-am plictisit şi nici nu am mai avut timp de el.

Astăzi l-am updatat cu link-uri către blogul meu, pentru a fi indexat mai repede de către Google, acel site fiind unul vechi, are Google PageRank mare.

Problema a venit când o doamnă trecătoare pe acolo, la peste 50 de ani, a fost tare indignată de postarea mea cu privire la eutanasierea câinilor.

Mi-a zis că o să mă reclame prin toată Europa şi la poliţia animalelor.

Am rugat-o respectuos să mă lase, pentru că am treabă şi nu pot lucra dacă râd.

Ce se întâmplă mai departe ?

După atâta muncă, mă trezesc cu o atenţionare de la peperonity cum că site-ul meu mobil a fost inclus în categoria adulţi, pentru această poză.

Desigur, cineva m-a raportat. Oare cine ???

Dacă aia este poză pentru adulţi, eu sunt Brad Pitt.

Ideea este că acum site-ul mobil a fost scos din căutările de pe peperonity si când încerci să intri pe el primeşti o avertizare cum că are conţinut pentru adulţi.

Am şters poza respectivă, deşi, repet… nu are nimic nelalocul ei şi le-am solicitat celor de la peperonity să mă scoată din lista de site-uri pentru adulţi.

De interzis au făcut-o repede, sunt curios cât o să dureze până îmi redau statutul.

Foto: Pascal

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *