Cand Facebook nu a functionat, toata lumea a intrat in panica

Cand Facebook nu a functionat, toata lumea a intrat in panica

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Aceasta cred ca este stirea zilei, faptul ca reteaua de socializare Facebook nu a functionat pentru nu stiu cat timp. Personal, nu folosesc reteaua respectiva de socializare, pentru ca mi se pare nefolositoare. Facebook este pentru cei care vor sa piarda timpul degeaba. In loc sa stai pe Facebook si sa vezi ce fac altii, sa-i urmaresti, mai bine te duci si citesti o carte, inveti ceva. Facebook nu te ajuta cu nimic in viata, din contra.

Te face sa irosesti foarte mult timp pe care puteai sa-l petreci in alt mod. Este incredibil cat de multa lume a fost afectata ca a picat Facebook, mai ales ca am putut citi stirea asta in mai toate ziarele. Unii oameni cred ca nu pot trai fara aceasta retea de socializare si este pacat. Nu trebuie sa-ti concentrezi atentia asupra unui singur lucru, ci trebuie sa fie atent la mai multe lucruri si sa extragi din ele cele mai pozitive parti. Daca un singur lucru iti consuma tot timpul, atunci este cat se poate de nefolositor.

Timpul pierdut nu poate fi adus inapoi, iar mai tarziu vei realiza cate puteai sa faci in tot acel timp. Nu-mi vine sa cred ca atat de multi oameni au devenit dependeti de ceva care este trecator. Acum este vremea Facebook, dar nimic nu este vesnic pe lumea asta, nici macar o retea de socializare care se bucura de atat de mult interes. Astazi Facebook a fost jos, maine poate pica iar, iar peste inca o zi se poate ca lumea sa nu mai fie interesata de pierdut timpul.

Lucrurile se schimba rapid pe Internet, iar Facebook isi poate pierde din stralucire oricand. Acum se bucura de mult succes, insa maine poate deveni doar o simpla amintire. De asta scriu ca nu trebuie sa ne pierdem timpul cu astfel de lucruri trecatoare, care nu ne aduc beneficii, din contra, ne fac sa pierdem timpul fara rost, sa irosim un lucru care nu mai poate fi recuperat. Fiecare este liber sa faca fix ceea ce doreste, asa ca daca tie iti place atat de mult Facebook, poti sta toata ziua pe el.

Eu sigur nu am facut, nu fac si nici nu voi face asa ceva, din simplu motiv ca nu m-a atras niciodata. Nu i-am inteles niciodata rostul, nu m-a fermecat asa cum s-a intamplat in cazul altora. Nu imi place asa ceva, pentru ca mi-ar irosi mult din timp. Asta inseamna ca nu imi pasa nici atunci cand Facebook nu poate fi accesat, pentru ca nu face parte din viata mea. Cu toate acestea, cum am intrat pe toate site-urile, cum am citit doar despre faptul ca Facebook nu a functionat astazi.

De parca asta era marea problema a lumii si, din fericire, fusese rezolvata. Nu s-a intamplat nimic important. Facebook nu-i important pentru mine si daca nu ar mai functiona deloc, ar fi acelasi lucru.

In concluzie, nu va pierdeti timpul degeaba, stand pe tot felul de retele sociale, pentru ca mai tarziu veti ajunge sa regretati ca nu ati facut ceva care sa reprezinte cu adevarat un lucru important in viata voastra. Facebook nu reprezinta nimic din ceea ce merita a fi mentionat drept important in viata nimanui.

Poate sa fie jos de tot, din punctul meu de vedere.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *