Cand iti voi spune ca te iubesc, imi vei raspunde si tu la fel?

Cand iti voi spune ca te iubesc, imi vei raspunde si tu la fel

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Daca maine iti voi spune ca te iubesc din tot sufletul meu, oare ma vei iubi si tu la fel de mult? Daca iti voi aduce luna de pe cer, vei fi a mea pentru totdeauna? Daca te voi iubi si te voi respecta mereu, imi juri ca vom ramane mereu impreuna, atat pe Pamant, cat si atunci cand nu vom mai fi?

Daca astazi ne iubim atat de mult, va fi mereu asa? Daca te voi pretui mereu, juri sa faci si tu la fel? Daca ziua mea va fi mereu un pic mai buna, atunci cand te voi privi in ochi, vei avea puterea sa te uiti si tu la mine si sa-mi intorci aceeasi privire? Daca nu te voi minti niciodata, nu ma vei minti nici tu? Daca voi avea probleme candva, vei fi mereu alaturi de mine, la fel cum voi fi si eu, cu singuranta, langa tine?

Daca toata lumea este impotriva noastra, ai puterea sa lupti alaturi de mine contra ei? Daca ochii tai vor plange intr-o zi si nu va fi un planset de fericire, imi vei da posibilitatea sa-ti sterg lacrimile si sa te fac sa razi din nou? Daca soarele ar disparea intr-o zi, oare ne vom mai vedea unul pe celalalt prin intuneric? Daca iubirea noastra este atat de mare, va fi de ajuns incat sa ne luminam calea unul altuia? Daca am ramane doar noi doi pe Pamant, vom reusi sa supravietuim impreuna, atat timp cat exista aceasta puternica dragoste intre noi?

Daca totul se destrama in jurul nostru, oare vom putea cladi impreuna totul inapoi? Daca noi doi ne certam, oare avem posibilitatea sa trecem peste orgolii si sa ne iubim iar? Daca astazi ploua afara, putem sa zambim amandoi, in acelasi timp si sa facem sa fie soare iar? Daca unul dintre noi nu ar mai exista, oare dragostea te-ar mistui si pe tine, sau iti vei reface viata langa altcineva? Daca te iubesc atat de mult, poti sa imi promiti ca nu ma vei insela niciodata?

Daca intr-o zi nu mai sunt in puteri, deoarece imbatranesc, ma vei iubi cu tot atat de multa pasiune, precum astazi? Daca eu nu pot respira fara tine, oare tu poti face acelasi lucru? Daca eu mi-as da viata oricand pentru a te sti pe tine ca iti este bine, oare si tu ai proceda la fel? Daca inima mea refuza sa mai bata fara tine, oare acelasi lucru se va intampla si cu inima ta? Daca astazi suntem fericiti si ne este bine, imi promiti ca si maine va fi la fel? Daca ma voi imbolnavi, vei sta langa mine si ma vei ajuta sa ma vindec, la fel cum as proceda si eu cu tine?

Daca ne spunem “Da!”, va fi mereu pentru totdeauna, fara sa ajungem niciodata sa cunoastem cuvantul “Nu!”? Daca cerul astazi este albastru si maine va fi negru, oare putem sa ni-l imaginam iar cum era inainte? Daca visele mele au mereu legatura cu tine, oare si ale tale sunt la fel? Daca visurile mele sunt legate de ale tale, la fel se va intampla si cu tine?

Daca mor de dorul tau, vei muri si tu de dorul meu? Daca tot ceea ce este frumos si nu poate fi exprimat in cuvinte, incepe sa se erodeze, oare avem puterea sa ne revenim? Daca suntem facuti unul pentru celalalt, facem si noi tot ceea ce este posibil pentru a ramane impreuna?

Daca astazi ma vezi drept o lumina stralucitoare, la fel cum te vad si eu, vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a fi la fel si maine? Daca citesti aceste randuri, vei intelege ceea ce am vrut sa spun?

Daca maine nu mai ajungi sa vezi litere de cuvinte, ma vei intreba ceea ce am vrut sa spun? Daca ti-a placut ceea ce am scris, oare este de ajuns sa ma placi si pe mine? Daca acum ma voi opri, ma vei ajuta sa continui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *