Cand sportul se transforma in horror

Atunci cand vrei sa vezi niste fotbal de calitate, sa-ti mai clatesti ochiul afectat de mocirla sportului rege din tara noastra, exista doar doua echipe: Barcelona si Real Madrid. Am vazut meciuri si din alte campionate, insa cam toate au reusit sa ma plictiseasca mai mult sau mai putin.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Vreau sa vad driblinguri de calitate si cat mai multe, vreau sa vad spectacol fotbalistic, iar daca la Barcelona sunt pe teren Neymar, Luis Suarez, Messi si, preferatul meu, Iniesta, spectacolul este garantat. La fel si la Real, chiar daca echipa are multi accidentati, atat timp cat pe teren sunt Marcelo, Ronaldo, Benzema and company, vei vedea un meci frumos.

O partida a acestor echipe face cam cat zece din campionatele bune si vreo cincizeci, cu ingaduinta, din campionatul nostru.

Te uiti la Barca si Real – ti-ai luat portia de fotbal pe saptamana respectiva.

Daca de cele mai multe ori vezi doar spectacol in astfel de partide, se mai intampla sa dai si de cate un weekend negru, atunci cand au loc si evenimente mai neplacute in cadrul acestor adevarate spectacole fotbalistice.

Mi-a picat fata, atunci cand am vazut in primul meci al zilei, cel al Barcei, cum Aleix Vidal a ramas pe teren cu piciorul stramb, in urma unui contact cu un adversar.

Tibii rupte am mai vazut in meciuri, insa niciodata o glezna fracturata. Nu prea suport sa vad astfel de imagini, asa ca de multe ori prefer sa intorc fata, ceea ce va sfatuiesc si pe voi, daca nu vreti sa vedeti pozele de mai jos.

fotbalist picior rupt

Am ramas putin uimit ca s-a intamplat asa ceva intr-un joc nu tocmai dur pana atunci si speram sa nu mai fiu martor la o astfel de grozavie inca o data.

Nu a fost sa fie, deoarece cateva ore mai tarziu, jucatorul Realului, Isco, i-a rupt tibia unui adversar.

fotbalist picior rupt

Nu-mi venea sa cred ca intr-o singura zi, pot avea loc doua astfel de accidentari groaznice, la meciurile celor mai bune formatii din lume ale momentului.

Ceva nu s-a potrivit bine prin univers, sambata care tocmai a trecut sau altceva s-a intamplat, pentru ca nu vezi prea des astfel de lucruri teribile, mai ales acolo de unde nu te astepti.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *