Cand te nasti…

… in Statele Unite, instant incepi sa ganguresti fericit imnul american, deoarece stii ca sunt sanse mari ca viata ta sa fie una frumoasa, minunata. Pe langa „The Star-Spangled Banner” scoti voios si doua stegulete ale tarii tale, sa fie treaba completa. Ai tras lozul norocos. Pe el scrie mai mult ca sigur „Castigator”. Nu mai este nevoie de altul.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Apropo de „The Star-Spangled Banner”: nu stiam ca Lady Gaga are o voce atat de buna, pana nu am auzit-o live, pe YouTube, la Super Bowl 50.

Ce voce!!! Cea mai buna interpretare a imnului lor, de departe. Da-i cu repeat! Aproape ca m-am simtit un pic american. 😀

… in Romania, te uiti in stanga si in dreapta, speriat, din cauza faptului ca nu stii ce va fi. Dupa ce rupi capsa lozului in plic, ti se pune capsa pentru ca mai mereu poti citi pe el „Necastigator” si foarte rar „Mai trage o data”. Niciodata „Esti norocosul…”.

Am fost de vreo cateva ori la primul 3D modern, digital, din Romania „Calatorie spre centrul Pamantului (2008)” pentru ca acolo Brendan Fraser se spala pe dinti si scuipa.

Simteai scuipatul ala direct pe ochi, ca un puternic deja-vu.

Viata in Romania, de cele mai multe ori:

cum este traiul in romania

Calatorie spre centrul Pamantului/YouTube

… in Brazilia, prin favele, in Coreea de Nord, cam orice tara din Africa si asa mai departe, primesti in dar un pistol cu apa, pe care ti-l pui la tampla, zici un suparat „a gu gu” dupa care apesi cu incredere.

Da-i share pe:
TwitterFacebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *