Cand va fi actualizat Mirillis Splash Player

Splash Player este cel mai bun player atunci cand vine vorba de redarea filmelor high definition.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Este cel mai bun, deoarece este light si foloseste tehnologii de ultima generatie pentru imbunatatirea calitatii imaginii, cum ar fi “Detail Boost”, pentru accentuarea detaliilor, sau “Motion²”, pentru redarea fluenta a scenelor rapide din filme.

detail boost splash player demo

Singura mare problema a lui este ca nu a mai fost actualizat de peste doi ani de zile, deoarece compania din spatele acestuia, Mirillis, a preferat sa-si concentreze atentia asupra altui program pe care-l dezvolta, Action!, fiindca aduce venituri mult mai mari decat Splash Player.

Asta inseamna ca Splash Player a inceput sa aiba probleme in a tine pasul cu tehnologii care fac parte din firescul zilelor noastre. De exemplu, Splash Player nu stie 4K.

Din fericire, cei de la Mirillis au anuntat pe pagina de Facebook faptul ca Splash Player va fi actualizat anul acesta, cel tarziu in toamna.

Dupa spusele celor de la Mirillis, Splash Player 2.0 va veni cu o interfata noua, suport 4K, plus multe alte imbunatatiri pe care reprezentantii companiei nu au dorit, deocamdata, sa le faca publice.

Daca am asteptat peste doi ani de zile pentru un update, mai pot astepta si cateva luni. Bine ca nu l-au abandonat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *