Cand vremea urata iti influenteaza starea de spirit

Cand vremea urata iti influenteaza starea de spirit

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Iar este o vreme cat se poate de urata, una d-aia de nu ai chef de nimic. In plus, nimeni de la Google nu s-a grabit sa-mi deblocheze blogurile blocate de catre sistemul lor ala nu tocmai bine pus la punct, asa ca dispozitia mea fara chef este una si mai mare. Tinand cont de aceste lucruri, nu doresc sa fac mai nimic.

Vreau sa stau si sa nu scriu nimic important. Nu ma simt tocmai bine si nici nu am vreun motiv sa scriu ceva frumos. Astazi voi scrie fix despre nimic. Pentru ca de asta am chef, de nimic. Nu este una dintre zilele mele cele mai bune, asa ca nici scrisul meu nu va fi unul foarte iscusit. Prefer sa stau asa si sa nu ma gandesc la nimic. Chiar asta fac in acest moment in care va scriu: nu ma gandesc la mare lucru, pentru ca nu am la ce.

Vremea este si ea de o asemenea natura. Nu este una buna, favorabila sentimentelor bune si gandirii rapide. Este o vreme cum nu se poate mai urata, care nu te face nici sa scrii mai bine, nici sa te gandesc la lucruri pozitive. Voi puteti face acest lucru, mai ales daca aveti motive. Oamenii au nevoie de anumite motive, de anumite lucruri care sa ii impinga de la spate pentru a face ceva. Eu nu le gasesc.

Nu astazi. Cu toate acestea, voi poate aveti suficiente motive pentru a fi fericiti si a va bucura de vremea de afara si de orice altceva. Nu trebuie sa va lasati influentati de ceea ce scriu eu pe aici, mai ales cand am astfel de momente mai putin bune, ci trebuie sa faceti ceea ce voi stiti ca va aduce placere si ca le aduce si altora. Asta inseamna ca trebuie sa stiti sa va ghidati viata singuri, fara sa fiti dependenti de ceva anume, de vreo persoana sau de vreo intamplare. Voi sunteti singurii care puteti sa va faceti viata mai frumoasa, nu altii pentru voi.

Desigur, este bine sa asculti de anumite sfaturi in viata, mai ales daca ele sunt unele bune, insa, pana la urma trebuie sa faceti tot ceea ce voi stiti ca trebuie. Nu aveti nevoie nici de mine, nici de altcineva care sa va spuna ce aveti de facut, ci aveti nevoie de voi. De voi cei ce stiti ce sa faceti si care aveti intelepciunea necesara pentru a extrage tot ceea ce este bun din aceasta lume. Voi sunteti singurii care puteti hotari ceea ce se va intampla cu viata voastra, indiferent ca este vorba despre ziua de astazi, sau cea de maine.

Nu e nevoie sa ascultati de sfaturile rele, insa nici sa nu ascultati de sfaturile bune. Tot ceea ce faceti are si va avea efecte, asa ca trebuie sa ai grija sa faci doar lucruri bune. Desigur, tot voi sunteti cei care decideti si acest lucru. Fiecare persoana decide ceea ce are de facut si raspunde pentru ceea ce face.

Gata! Dispozitia mea a devin din rea si mai rea. Nu este deloc o zi buna pentru mine, din contra. Sper ca macar voi sa aveti o zi mai buna, mai frumoasa, plina de lucruri care sa va aduca fericirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *