Care este adevarata menire a noastra in viata?

Care este adevarata menire a noastra in viata

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mereu m-am intrebat care este adevarata menire a omului. De ce a ajuns el sa stapaneasca Pamantul si care este rolul sau in aceasta lume? Nu stiu daca va reusi cineva sa raspunda vreodata unor astfel de intrebari, detinand adevarul absolut, insa putem sa ne gandim putin la ele si sa gasim anumite raspunsuri care ne sunt la indemana.

Oamenii au menirea de a se iubi unii pe altii, de a fi alaturi unii de ceilalti, nu de a se dusmani si de a-si face rau unii altora. Oamenii se indeparteaza tot mai mult de ceea ce este frumos si uita destul de repede de lucruri care altadata le aducea bucurie. Oamenii uita ca nu de mult radeau cand se trezeau alaturi de persoana draga si cand vedeau razele soarelui impreuna.

Aceste lucruri se intampla fiindca de multe ori suntem prinsi in valurile vietii si aceasta viata cotidiana ne-a invatat sa fim mult prea egoisti, sa privim lucrurile intr-un mod mult mai dur decat o faceam inainte. Am uitat sa zambim, am uitat sa radem cu pofta, am uitat sa ne facem bucurii unii altora. Nu cred ca asta a fost menirea noastra pe Pamant. Cred ca am fost lasati aici, pentru a putea sa ne intelegem bine unii cu altii, pentru a putea sa fim fericiti si pentru a reusi sa-i facem si pe altii sa se simta asa.

Menirea oamenilor este aceea de a se bucura de fiecare clipa frumoasa din viata lor si de a uitat de toate problemele pe care altii ni le provoaca sau care sunt ca urmare, ca un raspuns, la ceea ce facem chiar noi. Menirea oamenilor este de a purta bucuria cu ei in suflet si de a o scoate la lumina pentru a fi vazuta si de catre alte persoane, in acest fel putandu-se bucura si acestia de ea. Oamenii nu pot sta tristi, nu asa am fost lasati pe Pamant. Nu asta a fost intentia in ceea ce ne priveste.

Menirea oamenilor a fost aceea de a trai in pace unii cu altii, de a ajunge sa fie atat de intelepti, incat nici macar sa nu ajunga cu gandul inspre lupte. Trebuie sa reinvatam sa ne iubim, trebuie sa invatam iar ca dragostea este raspunsul tuturor relelor pe care le vedem in viata de zi cu zi.

Menirea oamenilor este aceea de a se iubi unii pe altii, fiindca numai prin iubire, prin dragoste, putem sa mergem inainte si putem sa ne salvam identitatea. Societatea moderna a lasat dragostea mai in spate si a inceput sa se bazeze din ce in ce mai mult pe rautate.

O rautate care intuneca minti si care le face sa gandeasca altfel decat erau invatate. Noi putem schimba lumea, o putem readuce la ceea ce inseamna ea inainte, o putem face la fel de frumoasa. Rautatea poate fi oprita numai prin dragoste si intelegere intre noi. Menirea oamenilor este aceea de a se intelege intre ei si nu de a purta lupte care nu au nicio importanta si nu aduc decat tristete in sufletele noastre.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca dragostea, cel mai frumos sentiment de care suntem capabili, poate rezolva orice. Nimic din ceea ce este pe acest Pamant nu poate fi de neschimbat atunci cand dragostea isi face simtita prezenta. Nu uitati sa va iubiti, nu uitati ca dragostea ne poate purta spre viitor, un viitor pe care il dorim pentru noi si pentru cei apropiati noua, pentru familia noastra, pentru copiii nostri.Menirea oamenilor este dragostea si asta trebuie sa tinem minte in fiecare zi a vietii noastre si trebuie sa punem in practica.

Sper sa aveti parte de cat mai multa dragoste, care sa va bucure sufletul intr-un mod cat mai apropiat de ceea ce va doriti voi!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *