Care este adevaratul nostru rol in aceasta viata?

Care este adevaratul nostru rol in aceasta viata

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Care crezi ca este rolul oamenilor in viata, rolul tau? Cu totii suntem doar niste actori temporari pe aceasta mare scena a vietii si fiecare avem cate un mare rol pe care trebuie sa-l indeplinim, fie ca este unul pozitiv sau negativ. De multe ori, acest rol nu este cel la care visam noi sau cel pe care ajungem, intr-un anumit moment al vietii, sa-l indeplinim, ci este unul care apare in alta parte a trecerii noastre pe Pamant, de cele mai multe ori putand chiar sa ne ia prin surprindere.

Unii primesc din partea destinului rolul de a-i ajuta pe alti oameni, si ajung sa devina doctori. Aceasta trebuie sa fie o meserie foarte frumoasa, plina de satisfactii, insa si cu destule probleme atunci cand ajungi sa vezi lucruri pe care nu ti le-ai dori niciodata in viata ta. Insa, una peste alta, satisfactiile cred eu ca sunt mult mai multe. Altii devin soferi auto profesionisti si conduc zi de zi pentru a-i transporta pe alti oameni sau pentru a le aduce acestora tot ceea ce este necesar pentru traiul zilelor noastre.

Alti oameni ajung actori si ne fac viata mai frumoasa cu darul actoricesc pe care il detin. Si tot asa, exemplele sunt numeroase, de la cele pe care le consideram mai putin importante, desi chiar si ele sunt deosebit de necesare, pana la cele despre care toti spun ca sunt critice. Rolul oamenilor in viata, pana la urma, este acela de a realiza ceea ce lor le face placere, fara sa fie nevoiti sa intreprinda anumite misiuni doar din obligatie. Atunci cand faci ceva intr-un mod fortat, artificial, nu are cum sa iasa nimic bun.

Cand incerci sa realizezi ceea ce iti doresti si ceea ce te pricepi tu mai bine, inseamna ca rolul tau in viata a fost atins si te poti considera un om norocos. De multe ori, nu ajungem sa ne indeplinim adevaratul rol ce ne-a fost menit in viata, chiar daca noi consideram asa, pentru ca destinul te pune, uneori, la grea incercare, pana ajungi sa practici lucrul care ti-a fost atribuit in viata. Cred ca facem cu totii parte dintr-un mare sistem, iar acest sistem dicteaza ceea ce avem noi de facut mai departe, independent de vointa noastra. Este un fel de asezare a lucrurilor in lacasul lor potrivit.

Asta inseamna ca rolul oamenilor este acela de a face in viata ceea ce le place lor, ceea ce li se potriveste cel mai bine. Tot acest sistem din care facem parte, ne dirijeaza catre acele lucruri, pentru ca oamenii nu le vad intotdeauna, fiecare dintre noi crezand, de multe ori, ca suntem potriviti pentru un anumit domeniu, cand, de fapt, noi trebuie sa realizam cu totul si cu totul altceva.

Rolul nostru este, pana la urma, de a le face bine celorlalti si asta chiar facem, involuntar sau nu. Prin faptul ca mergem la munca le facem bine altora si noua, la fel si prin faptul ca noi consumam de la altii, tot asa si prin faptul ca ne intemeiem o familie si ajungem sa avem copii, pentru a asigura generatia de maine. Rolul oamenilor este acela de a fi ei fericiti, pentru ca fac ceea ce le place si sa-i faca si altii la fel de bucurosi, procedand asa.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *