Care este scopul dragostei in viata noastra

Care este scopul dragostei in viata noastra

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Care este scopul dragostei? Ce scop are dragostea in vietilor oamenilor? Este ea prezenta in viata noastra doar pentru a fi, pur si simplu, sau dragostea are un rol mult mai important decat ne putem imagina noi? Cred ca dragostea a fost lasata pe Pamant, pentru a le aduce fericire oamenilor si implinire.

Fara dragoste simtim ca viata noastra este goala si nu are sens. Indiferent de cat de multe bogatii au oamenii, de cat de multi bani au, de cat de multe alte lucruri poseda acesta, daca nu au dragoste, se pot considera niste oameni saraci. Dragostea este cea care ne inalta pana la ceruri si ne face sa ne simtim asa cum nu se poate intampla in cazul altor lucruri.

Dragostea este cea care ne face sa credem ca totul poate exista pe Pamant si ca orice are un sens al sau, nimic nu este facut intamplator. Dragostea oamenilor este cea care ne da aripi sa zburam in orice directie dorim, mai ales ca pe oriunde am merge, suntem intampinati doar de lucruri pozitive, cum ar fi fericirea, dragostea, veselia si asa mai departe. Dragostea are ca scop principal umplerea unui gol in sufletul oamenilor, mai ales ca acel spatiu nu poate fi alcatuit din nimic.

Scopul dragostei este de a ne aduce bucurie in suflete, de a ne face fericiti si de a putea sa credem ca orice este posibil, indiferent de cat de greu ar parea prima data. Dragostea este cea care nu ne lasa se dormim, sa dormim acel somn care nu reprezinta nimic bun in viata oamenilor, acel somn care nu vine noaptea, ci pe parcursul intregii noastre vieti. Oamenii au nevoie mereu de dragoste, pentru ca scopul acestora este sa creada in ceva care este minunat si frumos, iar dragostea este de asa natura.

Oamenii vor vrea mereu dragoste, pentru ca fara ea viata este una urata, una asupra careia razele placute ale soarelui nu pot cadea. Avem nevoie de acest soare in viata noastra, avem nevoie de dragoste. Scopul dragostei este sa ne faca sa spunem ca suntem cu adevarat fericiti, iar aceasta fericire nu este una doar de moment, ci una care dureaza foarte mult timp, atat timp cat exista si dragostea.

Scopul dragostei este de a aduce bucurie in sufletul oamenilor, cei care au oricum multe probleme cauzate de stresul in care traim aceasta viata moderna a zilelor noastre. Dragostea vine ca o vindecare peste tot ceea ce societatea moderna ne ofera rau.

Scopul dragostei este de a curata, de a vindeca din pacatele pe care le facem zilnic, deoarece atunci cand suntem indragostiti incercam sa ne purtam cat mai frumos si sa gresim cat mai putin. Dragostea reuseste sa spele toata rautatea din interiorul oamenilor, asa cum nici un alt lucru nu reuseste.

Prin dragoste putem sa credem ca maine va fi mai bine, chiar daca azi lucrurile fizice nu sunt tocmai cum am vrea noi. Dragostea ne da putere, acesta fiind unul dintre scopurile sale principale. Scopul dragostei este sa ajungem sa fim exact cum suntem noi astazi: indragostiti de tot ceea ce este frumos, cu ganduri numai de bine si porniti pe o cale care sa ne conduca doar inspre rezultate pozitive.

Vrem sa fim buni, vrem sa fim fericiti, vrem sa simtim ceea ce dragostea ne poate oferi. Scopul dragostei este acela de a fi pace in sufletele oamenilor.

Va doresc pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *