Care sunt dorintele cele mai aprigi si arzatoare ale oamenilor si cum pot ajunge ei la ele

Care sunt dorintele cele mai aprigi si arzatoare ale oamenilor si cum pot ajunge ei la ele

Este cunoscut faptul ca oamenii au tot felul de dorinte, unele obisnuite si alte mai putin comune, tinand cont de lumea in care traim si de perceptiile acesteia in legatura cu ce este normal si ce nu.

Unii vor sa se casatoreasca si sa aiba o familie numeroasa, fericita si o casa mare, precum si o masina, iar altii vor sa calatoreasca pe Luna sau sa faca orice altceva care pare iesit din comun. Unii vor sa urmeze cariera parintilor, altii vor sa isi dedice viata pentru a ajuta alti oameni aflati in nevoie si fara sa primeasca vreo suma de bani pentru asa ceva. Unii vor sa devina militari si sa-si apere tara de orice amenintare, iar altii doresc sa stea la o casa la munte, inconjurati de un peisaj frumos si multa liniste. Unii vor sa devina niste oameni celebri, pe care toata lumea doreste sa-i aclame cand ies prin oras, altii vor sa stea cat mai in umbra, sa cerceteze si sa ajute lumea cu descoperirile lor. Acestea sunt doar unele dintre dorintele cele mai arzatoare ale oamenilor, insa ele sunt mult mai numeroase decat ne putem inchipui noi si vin ca urmarea a faptului ca omul este curios, ca omul isi doreste mereu ceva nou, ca omul este intr-o permanenta cautare a satisfacerii nevoilor sale.

Oamenii isi doresc multe lucruri si unii sunt capabili sa faca orice pentru a le avea, in timp ce altii nu ridica un deget pentru a ajunge sa posede aceste obiecte materiale sau spirituale pe care ei le cred necesare, visand toata viata la ele, insa nefacand nimic pentru a le avea. Daca unii oameni si le doresc, nu inseamna ca le si vor avea. Unii le vor avea, altii nu. Oamenii spun ca este vorba despre destin, de noroc sau de vreo putere divina, toate acestea putand fi de ajutor sau nu in vederea asigurarii tuturor lucrurilor pe care ti le doresti in viata, fie ca sunt unele mai obisnuite sau mai ciudate.

Nu stiu daca este vorba de destin sau de orice altceva, insa nu avem mereu pentru noi tot ceea ce ne dorim, chiar daca uneori ne zbatem sa ajungem sa dobandim toate aceste lucruri. Cei care ajung sa le aiba, se pot considera niste oameni norocosi. Cei care nu ajung niciodata sa sfarseasca lungul drum al implinirii dorintelor, se pot considera ghinionisti sau, uneori, dau vina chiar pe ei pentru tot ce li se intampla.

Uneori, toate intamplarile parca se petrec impotriva noastra si se pune de-a lungul drumului care ar trebui sa ne duca inspre fericire, de parca ar dori sa ne blocheze orice incercare de a reusi in viata. Alteori, avem parte de unele lucruri pe care ni le dorim, chiar si fara sa facem nimic. Ele apar din senin si ne fac viata mai frumoasa, chiar daca astfel de momente de fericire sunt rare. Indiferent de lucrurile pe care ni le dorim noi oamenii, trebuie sa luptam mereu pentru ele si este posibil sa le si avem, daca depunem toate eforturile necesare in acest sens.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *