Care sunt sau au fost zilele noastre cele mai fericite

Care sunt sau au fost zilele noastre cele mai fericite

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Chiar daca oamenii tind sa retina mai usor zilele cand au fost mai putin fericiti, acestia retin destul de bine si zilele cand au fost bucurosi, asa ca, din cand in cand, ne amintim cu drag de toate acele momente frumoase prin care am trecut.

Ne place sa ne gandim la toti prietenii nostri din copilari si cate prostii faceam impreuna cu ei, iar in acelasi timp ne dam seama cat de mult ne-am maturizat cu totii si ce transformari au avut loc in viata noastra, din toate punctele de vedere. Ne place sa ne amintim de toate momentele frumoase petrecute alaturi de familie, atunci cand eram mici si parintii nostri ne faceau toate poftele si noi nu eram niciodata multumiti.

Suntem oameni avem sentimente, iar acestea pot fi, cateodata, destul de coplesitoare. Amintirile ne pot face sa plangem, atunci cand ne amintim prin cate clipe frumoase am putut sa trecem, alaturi de toti cei care au fost langa noi si sa ne dam seama ca nu am trait degeaba pe Pamant. Ne place sa ne amintim de toate aceste perioade cand am fost fericiti, mai ales daca ele nu mai fac parte din viata noastra.

Poate ca parintii nostri nu mai sunt in viata, sau la fel se poate intampla si cu unii dintre cei pe care i-am cunoscut, fie ca ne-au fost prieteni sau nu, insa asta asta nu ne opreste sa ne amintim de ei cu drag, atunci cand simtim aceasta nevoie. Sunt momente cand ne simtim singuri, chiar daca avem multa lume pe langa noi si atunci ne place sa ne gandim la lucrurile care ne-au facut placere in aceasta viata, inclusiv la momentele alaturi de parintii si prietenii nostri.

Vom purta mereu cu noi acele momente, pana in ultima zi a existentei noastre, pentru ca ele nu au cum sa se piarda niciodata. Zilele noastre cele mai fericite vor exista intotdeauna, indiferent daca viata noastra este mai buna sau mai rea. Aici ma refer la zilele fericite de dinainte, cat si la cele din zilele noastre. Zilele fericite nu vor inceta niciodata sa existe, atat timp cat avem inima deschisa pentru a le primi. Putem sa fim fericiti oricand, putem sa ne amintim mereu de acele momente care ne-au incantat existenta, de primul copil pe care l-am avut, de primul zambet primit.

Nimeni nu ne poate impiedica sa ne amintim de tot ceea ce a fost frumos, asa cum nimeni nu ne poate impiedica sa traim in continuare momente cat mai fericite. Fericirea este un sentiment pe care il vom cauta intotdeauna si care va exista mereu in viata noastra, indiferent ca o sa apara astazi sau maine. Clipele fericite nu vor avea niciodata sfarsit, chiar daca astazi avem multe probleme, trebuie sa ne gandim si sa speram ca maine va fi mai bine.

Lucrurile bune si bucuriile nu apar intotdeauna cand ne dorim noi, pentru ca altfel nu ar mai fi la fel de frumoase. Bucuriile reale pot sa apara oricand, mai ales daca suntem niste persoane asa cum trebuie, unele care nu au rautate in suflet si care vor cauta intotdeauna sa faca bine.

Zilele noastre cele mai fericite au avut loc si vor mai avea loc, atat timp cat traim, asa ca va rog sa zambiti chiar acum.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *