Carly Fiorina este o femeie desteapta

Carly Fiorina

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Altfel nu m-as fi uitat niciodata la un interviu care dureaza aproape trei sferturi de ora, in care Carly Fiorina a fost invitata de catre Katie Couric, de la Yahoo News, sa abordeze diverse teme, de politica interna si externa a Statelor Unite.

A fost invitata pentru ca doreste sa devina presedintele Statelor Unite, fiind a doua femeie care incearca sa ocupe cea mai inalta functie in stat, la finalul alegerilor care vor avea loc anul viitor, dupa Hillary Clinton.

Si s-a descurcat de minune. Raspunsuri rapide, insa foarte bine gandite, pe teme sensibile, cum ar fi avortul sau casatoria intre persoane de acelasi sex. Semn de IQ mare, multa experienta si gandire corecta. Rar mi-a fost dat sa vad o persoana atat de bine pregatita, incat sa ma faca sa-mi pun semne de intrebare in legatura cu lucrurile pe care le stiu.

Nu cred ca va ajunge presedintele Statelor Unite, pentru ca acolo calculele sunt altele. Deja au inceput atacurile la adresa ei, cum ca nu a reusit mare lucru atunci cand a ocupat functia de CEO la HP, fiind indepartata de la conducerea companiei americane, in 2005. Nu se spune cat de greu poate fi sa ajungi sa ocupi un astfel de post, vreme de sanse ani de zile. In plus, i se reproseaza si faptul ca nu a reusit sa devina senator, la alegerile din 2010.

Puteti vedea interviul aici.

Foto: Interviu Yahoo – Carly Fiorina

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *