Căsătoriile între homosexuali

parada gay

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am tot văzut că s-a discutat astăzi despre respingerea proiectului de lege iniţiat de către deputatul Remus Cernea, care prevedea posibilitatea încheierii unui parteneriat civil între două persoane care convieţuiesc, adică o formă îndepărtată şi simplistă a căsătoriei, care le acordă unele drepturi celor care aleg să-şi trăiască viaţa în acest fel. În parteneriatul civil nu există discriminare pe bază de sex, asta însemnând că pot beneficia de prevederile lui şi cuplurile homosexuale.

Fac parte din generaţia tânăra a României şi am învăţat faptul că trebuie să respectăm opţiunile celorlalţi, mai ales când vine vorba de viaţa privată a acestora, chiar dacă nu rezonăm cu ele. Nu este treaba nimănui ce face o anumită persoană în intimitatea ei.

Dacă discutăm despre drepturi, sunt de acord cu acest parteneriat civil şi chiar cu pasul următor: căsătoria între persoane de acelaşi sex.

Cu toate acestea, nu consider ca fiind oportună posibilitate cuplurilor homosexuale de a înfia copii şi o să vă şi explic de ce. Câte dintre lucrurile pe care le-aţi văzut la părinţii voştri, nu le-aţi copiat şi voi? Sunt sigur că destule, chiar dacă unii nu recunosc sau nu îşi dau seama. Fiecare avem personalitatea noastră, însă aceasta a fost influenţată, într-o măsură mai mică sau mai mare, de către părinţi, prieteni, profesori şi aşa mai departe. Mediul în care trăieşti îşi pune amprenta asupra ta.

Dacă acceptăm că am împrumutat anumite obiceiuri de la părinţii noştri, unele pe care le scoatem în evidenţă, pentru că sunt pozitive, iar altele de care vrem să scăpăm, să fugim de ele, să nu ni le amintim, deoarece ne-au afectat, atunci există şi posibilitatea ca în cuplurile gay copiii să considere homosexualitatea drept normalitate, ceea ce este împotriva naturii umane, împotriva necesităţii de a procrea, într-o ţară care are oricum probleme cu natalitatea scăzută.

În altă ordine de idei, nu-mi plac paradele gay. Se spune că sunt realizate cu scopul de a atrage atenţia asupra problemelor comunităţii respective, însă eu cred că au un efect exact invers. Mi se par de prost-gust şi îi pot face să-şi reconsidere atitudinea, chiar şi pe cei care-i acceptă. La fel de inutile şi deranjante mi se par şi paradele heterosexualilor. Hai să oprim traficul şi să ne scălâmbăiem pentru a demonstra nimic.

Foto: Tom Giebel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *