Cât costă şcoala de şoferi

cat costa scoala de soferi

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Am aruncat un ochi să văd cât costă şcoala de şoferi în zilele noastre, pentru că atunci când mi-am luat eu permisul de conducere, nu era foarte scumpă. Bine, asta se întâmpla cu mulţi ani în urmă, la vârsta de 18 ani. Pe atunci, puteai să te înscrii la şcoala de şoferi cu vreo două săptămâni până la majorat. Asta am şi făcut. Evident, conduceai maşina după ce împlineai 18 ani, dar erai deja intrat în atmosfera de la şcoala de şoferi, mai aveai parte şi de ceva teorie în plus.

Permisul de conducere l-am luat din prima, acesta fiind eliberat la o lună şi câteva zile de la data la care împlinisem 18 ani, fără pile, fără şpagă şi a reprezentat la vremea respectivă una dintre cele mai mari bucurii de care avusesem parte în viaţă. Susţinând atât proba teoretică, precum şi cea practică în aceeaşi zi, ţin minte şi acum când am venit acasă şi mi-am păcălit mama că am picat traseul. „Asta este… Lasă, că-l iei data viitoare.” au fost vorbele pline de amărăciune ale mamei.

Revenind la subiectul acestui articol, despre cât costă şcoala de şoferi, categoria B, m-am uitat pe site-urile şcolilor de şoferi din Bucureşti, cele pe care le cunosc şi pot să vă spun următoarele:

1. Cât costă şcoala de şoferi la „Dinu” – Bucureşti.

Încep cu şcoala de şoferi Dinu, fiindcă la ei am făcut şi eu. Pe atunci aveau o singură locaţie, însă acum văd că s-au extins în aproape toate sectoarele Bucureştiului. Ştiam să conduc până să merg la şcoala de şoferi şi i-am comunicat acest lucru instructorului, mai ales că mă şi întrebase, aşa că prima dată când am ajuns la volanul maşinii celor de la „Dinu”, nu am stat la prea multă terorie, ci am pornit la drum.

Preţ categoria B – 750 de lei (Skoda Octavia – 800 de lei)

2. Cât costă şcoala de şoferi la „Autogeneral” – Bucureşti.

La Autogeneral, şcoala de şoferi categoria B costă 900 de lei, pentru Dacia Logan sau Daewoo Matiz şi o puteţi plăti integral sau în trei rate, prima rată fiind de 300 de lei.

3. Cât costă şcoala de şoferi la „Bidi Trans” – Bucureşti.

În cazul celor de la Bidi Trans, şcoala de şoferi pentru permis de conducere categoria B, costă 790 de lei.

4. Cât costă şcoala de şoferi la „AllSpeed” – Bucureşti.

Şcoala de şoferi la AllSpeed, pentru categoria B, costă 700 de lei pe Dacia Logan sau Sandero, 750 de lei pentru Renault Symbol sau Clio 3.

5. Cât costă şcoala de şoferi la „Rodell” – Bucureşti.

Dacă doriţi să faceţi şcoala de şoferi la Rodell, categoria B costă 790 de lei.

6. Cât costă şcoala de şoferi la „Auto David” – Bucureşti.

Şcoala de şoferi la Auto David, categoria B, are preţuri începând cu 680 de lei, pentru Chevrolet Spark.

7. Cât costă şcoala de şoferi la „Trafic Auto Cristi” – Bucureşti.

Şcoală de şoferi Trafic Auto Cristi, categoria B, are preţuri începând cu 640 de lei, pentru Daewoo Matiz.

8. Cât costă şcoală de şoferi la „Andy Automixt” – Bucureşti.

Şcoala de şoferi la Andy Automixt, categoria B, are preţuri începând cu 850 de lei, pentru Dacia Logan.

9. Cât costă şcoala de şoferi la „Auto AMD” – Bucureşti.

Şcoala de şoferi la Auto AMD, categoria B, costă 700 de lei, pentru Dacia Logan sau Skoda Fabia, iar elevii şi studenţii plătesc doar 600 de lei.

10. Cât costă şcoala de şoferi la „Dicu” – Bucureşti.

Şcoala de şoferi la Dicu, categoria B, costă 750 de lei.

Preţurile de mai sus sunt pentru orele de conducere şi cele de teorie, la data la care am scris acest articol. Acestea nu includ, în afară de faptul când este specificat clar pe site-urile respectivelor şcoli de şoferi, alte taxe, cum ar fi cele pentru testul psihologic sau maşina din ziua examenului.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Un comentariu

  1. OAMENI BUNI NU MAI CHELTUITI BANI PE ATESTATE DE TRANSPORT MARFA SI PERSOANE CA NU VA ANGAJEAZA PATRONII SI STATI CU ELE[ATESTATE] DEGEABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *