Cat de des raman oamenii alaturi de persoana pe care o iubesc din toata inima?

Cat de des raman oamenii alaturi de persoana pe care o iubesc din toata inima

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

O intrebare cat se poate se serioasa si care cred eu ca rascoleste multa lume: iubim pe cine dorim noi sau pe cine primim? Suntem langa persoana pe care o iubim cu adevarat sau langa cea care ne-a fost data de catre destin? Este cunoscut faptul ca nu noi facem intotdeauna alegerile si iubirea nu face exceptie de la acest lucru.

Sunt multe cazurile cand ne place de cineva si suntem indragostiti de acea persoana, chiar daca ea nu stie si cand ne hotaram sa-i spunem, nu primim in aceleasi sentimente in schimb, ci de multe ori dragostea noastra este luata in neserios sau chiar in ras. Pentru ca doi oameni sa se indragosteasca unii de altii, trebuie sa existe o anumita legatura intre ei, sa fie pe aceeasi unda, altfel acestia nu vor fi niciodata impreuna sau daca se intampla asa ceva, nu se vor intelege in veci. Si atunci nu putem sa nu ne intrebam daca cel sau cea la care suntem reprezinta ceea ce ne-am dorit noi cu adevarat sau daca el sau ea ne-au placut cel mai mult in aceasta viata.

Va spuneam ca nu noi facem intotdeauna alegerile si ca de multe ori se intampla sa nu fim impreuna cu persoana pe care noi o credeam potrivita pentru noi. Atunci cand se intampla asa ceva, din diferite motive, nu putem sa nu ne gandim oare cum ar fi fost langa acea persoana, oare cum ar fi evoluat viata noastra daca am fi reusit sa ramanem langa cel care vibra in acelasi timp cu noi. Se spune ca fetele aleg cu cine vor ele sa stea, intr-o relatie. Poate este si adevarat, poate este si fals acest lucru.

De multe ori, nici macar cele mai frumoase fete nu reusesc sa stea cu baietii pe care ele au pus ochii sau ele nu-i accepta pe altii care nu sunt pe placul lor. La fel se intampla si in cazul barbatilor: de multe ori se intampla sa fie mult prea orgoliosi pentru a iubi pe cine trebuie si din acest orgoliu nu poate iesi nimic bun. Oamenii se resping intre ei, cand este vorba de relatii, din tot felul de motive care nu au treaba cu realitatea si cu ceea ce reprezentam noi cu adevarat.

Unii nu vor sa stea impreuna, pentru ca nu se considera suficient de frumosi, altii se despart din gelozie, altii se indragostesc temporar de alte persoane, altii insala si sunt prinsi si asa mai departe. Sunt multe cazurile cand gasim persoana potrivita pentru a sta cu ea toata viata noastra, insa nu stim sa o apreciem, de asemenea, sunt multe cazurile cand cautam toata viata dragostea adevarata si nu o gasim.

In ambele cazuri, ajungem sa ne casatorim cu persoane pe care nu le iubim si avem parte toata viata noastra de o relatie in care nu exista sentimente, de o relatie fortata si bazata pe obisnuinta, nu pe dragoaste. Pentru a evita un astfel de deznodamant, trebuie sa invatam sa profitam de oportunitatile care apar in viata, sa nu ne indepartam de langa noi persoana pe care o iubim sincer si din toata inima, sa nu facem nimic din ceea ce ar putea sa o deranjeze sau sa o supere intr-un mod care sa conduca inspre despartire.

Va doresc tuturor sa aveti parte in viata de iubirea din partea persoanei de care sunteti indragostiti si sa traiti impreuna pana la capatul vietii fizice!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *