Cat de des spui “Te Iubesc”?

Cat de des spui Te Iubesc

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mereu m-am intrebat cat de des spunem noi oamenii cele doua cuvinte magice si anume: te iubesc! Intr-o lume pornita parca numai intr-o singura directie, unde prioritatile sunt altele decat cele legate de suflet, e din ce in ce mai greu sa rostesti cuvinte venite din inima, pentru a o uni cu alta.

Vorbele au devenit unele parca fortate de imprejurari si de beneficiile pe care le-am putea obtine de pe urma lor. Nu mai ies pe gura dintr-un tremur al intregii noastre firi, atunci cand vibram la fel cu o alta persoana. Acum par nefiresti, nu mai sunt naturale si atat de pline de insemnatate si bucurie.

“Te iubesc!” a devenit pentru unii doar o lozinca prafuita, aproape demodata si acoperita de derizoriu si uitare. Trec anii si aceste vorbe nu mai apar pe buzele unora, parca le-ar fi mult prea frica sa le rosteasca, de parca ar dezlantui adevari monstri si ar aduce razboi pe Pamant.

Trebuie sa invatam iar sa spuneam un “te iubesc!” din tot sufletul, sa simtim asta, sa ne unim in fapte si vorbe cu persoana draga. Aceste cuvinte probabil ar fi rezolvarea multor conflicte care se transforma in adevarate tragedii pentru persoanele implicate si apropiatii lor. “Te iubesc!” reprezinta cheia care poate deschide si cel mai bun lacat, poate dezgheta si cel mai mare iceberg si nu in ultimul rand poate aduce un zambet pe fata celui care primeste binecuvantarea celor doua cuvinte.

Daca nu le-ati spus pe ziua de astazi celor dragi ca ii iubiti, este timpul sa o faceti acum, in acelasi timp incercand sa le observati reactiile, atat pe moment cat si in orele care urmeaza.

Va doresc sa fiti iubiti de cine vreti voi si sa-i iubiti pe cei care merita astfel de sentimente din partea voastra.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *