Cat de determinati suntem?

Cat de determinati suntem

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cat de determinati suntem in tot ceea ce facem? Oare depunem destule eforturi incat sa putem spune ca am incercat tot ceea ce tinea de noi, pentru a ajunge acolo unde ne-am imaginat mereu ca vom fi? Avem destula putere si ambitie pentru a duce la capat toate proiectele noastre? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care vi le propun spre analizare astazi.

Determinarea este cea care ne duce inspre lucrurile pe care ni le dorim noi, fie ca este vorba de o cariera reusita, de o familie numeroasa, de o casa foarte frumoasa, de o masina de lux, de vizitarea unor locuri pe care de mult ne dorim sa le vedem, de a ajuta pe alta lume sa traiasca mai bine, de a fi mereu niste persoane bune si inclinate inspre a face fapte pozitive si asa mai departe. Determinarea este cea care ne impinge de la spate, atunci cand credem ca nu avem sanse sa realizam ceea ce ne-am propus sau cand simtim ca nu mai avem putere sa credem in toate acele lucruri la care noi am visat si care parca inceteaza in a mai fi atat de clare precum le vedeam noi la inceput. Ambitia este cea care ne situeaza in fata altor persoane, care si ele vor aceleasi lucruri ca si noi. Ambitia este cea care iti da aripi sa incerci din nou, daca prima data nu ai reusit. Daca ai esuat in planurile tale, determinarea te ajuta sa o iei de la capat si sa incerci iar si iar, pentru a putea ajunge sa iti indeplinesti dorintele tale cele mai puternice. Atunci cand crezi intr-un lucru, nu ai cum sa nu il dobandesti, chiar daca acel lucru nu o sa vina de maine la tine, ci poate peste o saptamana, o luna, un an de zile sau peste ani multi de zile.

Determinarea ne face sa credem ca nimic nu este imposibil, iar psihicul nostru puternic poate trece peste orice lupta pierduta si o considera pe aceasta doar ceva temporar, deoarece, pe viitor, vor veni foarte multe rezultate pozitive, cele care ne vor face sa zicem ca a meritat tot efortul nostru de pana atunci. Victoria este un lucru foarte frumos, de care se bucura doar cei care sunt consecventi in tot ceea ce fac si nu cei care au renuntat la prima adiere de vant din viata lor. Multi credem despre noi ca suntem ambitiosi, insa cand vine vorba sa dovedim asta, este mult mai greu si ne pierdem cu firea, cedam la prima lupta pierduta. Nu este bine sa facem asa ceva, pentru ca astfel dovedim ca suntem niste caractere slabe, nu unele puternice, unele care indiferent de ce va veni in viata lor, vor trece mai departe, vor invata din experientele mai putin placute si vor deveni din ce in ce mai puternice.

Va doresc tuturor sa aveti parte doar de lucruri bune in viata voastra si sa ajungeti acolo unde inima va indeamna, indiferent peste cate obstacole trebuie sa treceti si indiferent de cati oameni vor vrea sa stea in calea fericirii voastre. Important este sa doriti voi sa fiti fericiti, nu ceea ce doresc altii pentru voi. Sa ne auzim cu bine si fericiti!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *