Cat de frumosi suntem cu adevarat?

Cat de frumosi suntem cu adevarat

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cat de frumosi suntem in realitate? Aici ma refer mai mult la frumusetea interioara, pentru ca ea este cea mai importanta. Frumusetea exterioara a oamenilor, chiar daca poate conta in unele situatii, nu este nici pe departe la fel de importanta precum cea interioara. Se spune ca frumusetea este trecatoare si daca nu-i dublata de frumusete interioara, nu este de nici un folos.

Asa si este. Oricat de frumosi am fi la exterior, daca aceasta frumusete nu este una completata de catre cea interioara, a caracterului nostru, nu valoreaza nici macari doi bani. Frumusetea exterioara trece, fiindca orice om imbatraneste si chiar daca suntem apreciati pentru ea cand suntem tineri, atunci cand devenim seniori lucrurile incep sa se schimbe si daca nu esti o persoana inteleapta, una care sa stie sa atraga lumea pe langa ea, risti sa ramai singur.

Niciodata nu mi-au placut persoanele care sunt doar frumoase la exterior, insa care au un comportament lipsit de omenie. Cel mai mult imi plac persoanele destepte, asa ca nu pun prea mare pret pe felul in care arata o persoana. Important este sa fii om, nu cat de frumos esti. Imi plac oamenii destepti si intelepti, fiindca ai ce invata de la ei, toate acele lucruri pe care ei ti le transmit, putand sa te ajute pe viitor. Oamenii inteligenti sunt oameni frumosi, cel putin asa ii percep eu.

Frumusetea interioara a oamenilor este cea mai importanta, iar cei care o au, sunt de apreciat si de laudat. Oamenii destepti sunt si oameni frumosi si oameni buni, in acelasi timp. Un caracter frumos inseamna intotdeauna bunatate, intelepciune si desteptaciune. Astfel de oameni sunt foarte rari, iar daca sunteti suficient de norocosi incat sa va aflati prin preajma lor, aveti grija sa nu-i pierdeti, pentru ca este foarte greu sa mai gasiti unii la fel. Prietenia este ceva care se castiga foarte greu si se pierde foarte usor.

Astfel de oameni destepti si frumosi sufleteste, sunt foarte atenti la cei pe care ii au prin preajma si pe care ii numesc prieteni, fiindca, de obicei, le place un anturaj la fel precum sunt ei, adica format tot din oameni buni si intelepti. Desigur, acesti oameni vor incerca sa-i schimbe mereu si pe cei care nu sunt asa, sa-i schimbe in bine, insa asta nu inseamna ca si-i vor dori si de prieteni, pentru ca este greu sa te imprietenesti cu cineva care nu se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Ne place sa fim pe langa oameni care sunt la fel ca noi. Nu ne place sa ne aflam pe langa niste oameni care nu ne inspira incredere, despre care credem ca ar putea sa ne insele, sa ne tradeze asteptarile sau care ne fac sa simtim stanjeniti. Ne plac oamenii buni si intelepti, tocmai pentru ca ne asigura acel confort interior de care avem nevoie si pe care il cautam atat de mult.

Daca eu as scrie aici doar injuraturi, oare voi ati mai intra sa ma cititi? Sunt sigur ca nu, pentru ca nu va plac astfel de oameni, care injura tot timpul, cu toate ca si noi mai procedam asa in unele situatii, desi stim ca nu este bine. Nu conteaza cum te comporti in niste situatii rare, in unele care iti pun nervii la incercare, ci conteaza cum te comporti in marea majoritate a timpului, pentru ca asa esti tu in realitate.

In marea majoritate a timpului, trebuie sa fim niste persoane bune, unele care incearca sa-i ajute pe altii si sa duca o viata cat mai normala.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *