Cat de importanta este linistea in vietile oamenilor

Cat de importanta este linistea in vietile oamenilor

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sunt multe situatiile in care oamenii au nevoie de actiune, insa la fel de multe sunt acele ocazii in care oamenii prefera linistea. Din cand in cand, fiecare are nevoie de o pauza, de o incapere sau un spatiu din natura, acolo unde sa nu se auda niciun zgomot, sa fie doar omul si gandurile sale. Cu totii avem nevoie de liniste, fie ca vrem sa recunoastem sau nu acest lucru.

Linistea exterioara este o buna cale catre o liniste interioara, catre o persoana echilibrata, care si-a incarcat bateriile, a reusit sa scape de tensiunea acumulata de-a lungul zilelor, saptamanilor sau lunilor cu multa nervozitate si agitatie, iar acum este gata de inca o saptamana tumultoasa. Atunci cand nu ai parte de aceasta liniste periodica, risti sa cedezi si sa cazi in depresie.

Oamenii au nevoie de persoanele dragi langa ei, de cei pe care ii iubesc, insa sunt si aceste cazuri cand trebuie sa fii lasat in pace, sa poti sa gandesti pe indelete toate lucrurile pe care le-ai indeplinit si pe care le mai ai de facut, ca dupa aceea sa-ti golesti total mintea si sa te relaxezi in aerul curat si in ciripitul pasarelelor. Aceste momente cand esti doar tu cu tine, sunt de nepretuit si sunt foarte cautate de catre toti oamenii. Relaxarea este o buna cale catre un om echilibrat si catre o performanta sporita a acestuia, in orice domeniu de activitate ar evolua. Avem nevoie de aceasta relaxare a creierului, pentru ca nu putem sa avem in continuu doar parte de actiune, ci si clipele de odihna mentala si fizica sunt absolut necesare.

Oamenii vor liniste, pentru ca zi de zi au parte de agitatie si de multi nervi, fie ca sunt creati din neputinta lor de a duce la capat o anumita treaba, fie ca sunt transmisi de catre persoanele de langa ei, cu intentie sau fara.

Oamenii vor liniste, pentru ca aceasta vine la pachet numai cu multe alte lucruri bune: o mai mare toleranta fata de ceilalti oameni din jur, o relaxare in ceea ce priveste situatiile noi ivite, care pot fi tratate cu o mai mare atentie, decat atunci cand esti sub impulsul nervilor, o mai buna comunicare cu toti cei din jur. Omul cand este binedispus, poate muta chiar si muntii din loc.

Atunci cand nu are o stare sufleteasca suficient de buna, incepe sa caute scandal, sa se certe cu toti din jur, sa ia decizii gresite, sa nu mai gandeasca asa cum trebuie. Si sanatatea corpului este foarte importanta, insa la fel de necesara, pe langa cea fizica, este si sanatatea mentala. Un creier odihnit da un randament mult mai bun si este inclinat in a face mult mai multe lucruri pozitive, decat negative.

Lipsa odihnei poate fi cauza multor situatii care s-au terminat tragic, deci oamenii trebuie sa aiba grija si de acest aspect, chiar daca in nebunia zilelor in care traim, uitam sa mai avem grija si de noi. Oamenii vor liniste, pentru ca aceasta le da forta pentru a trece mai departe peste toate necazurile care vin peste ei in viata, pentru a putea spera la o zi mai buna maine, pentru a merge inainte, indiferent de situatiile neplacute prin care trec. Daca avem nevoie de liniste, haideti sa o pastram.

Un moment de liniste, va rog!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *