Cat de loiali ne credem si cat de loiali suntem in realitate?

Cat de loiali ne credem si cat de loiali suntem in realitate

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ne place sa spunem despre noi ca suntem loiali, insa cat de loiali suntem cu adevarat? Pot avea incredere suficienta prietenii nostri in noi, incat sa ne destainuie cele mai importante secrete ale lor? Loialitatea este o caracteristica pe care o poti vedea doar la oamenii integri. Nu poti fi loial doar in unele situatii, iar in altele sa tradezi cu seninatate. Fie esti de incredere tot timpul, fie alegi cealalta cale.

Este greu sa spunem fiecare despre noi cat de loiali suntem, pentru ca oamenii tind sa exagereze in bine orice situatie, atunci cand este vorba despre propria persoana. Ne place sa ne credem mult mai buni, mult mai destepti, mult mai frumosi mult mai loiali decat suntem. Cel mai bine ne pot spune prietenii nostri, daca ii intrebam, pentru ca ei isi vor aminti mereu daca au existat clipe cand loialitatea noastra a mai scartait.

Noi uitam destul de des de astfel de momente, tocmai pentru ca ne place sa ne raportam la propria persoana, mult mai bine decat arata ea in realitate. Ideea este ca orice s-ar intampla, orice am face, nu trebuie sa ne tradam persoanele dragi si aici ma refer la familie, la prieteni. Nici macar pe cele pe care nu le cunoastem prea bine si care intr-un moment al vietii lor au ales sa ne destainuie din secretele acestora. Evident, daca este ceva grav, care incalca legea, nu putem tine secreta toata situatia, deoarece ne-am face rau noua si le-am face rau si lor. Eu ma refer la situatiile normale din viata, cand faptul ca noi suntem loiali ii ajuta pe cei de prin preajma noastra, precum ne ajuta si pe noi.

Trebuie sa fim niste persoane de incredere, pentru ca increderea se castiga greu si se pierde foarte usor. Este de ajuns sa facem o singura greseala si tot ceea ce am cladit in trecut, se poate surpa intr-o clipa. Oamenii tind sa faca greseli, mai ales daca sunt fortati de situatiile in care se afla. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne tradam oamenii care au avut incredere in noi si care ne-au incredintat toate secretele lor, pentru ca riscam sa-i pierdem si odata pierduti, nu ii vom aduce niciodata inapoi, sau daca o vom face, lucrurile nu vor mai sta niciodata la fel. Trebuie sa fim loiali, pentru ca asa devenim si niste oameni mai buni. Prin faptul ca suntem de incredere, le dam semnale celor din jurul nostru ca isi pot pune baza in noi, ceea ce este foarte important si benefic pentru destinul nostru.

Loialitatea nu se cere, ea se castiga. Se castiga intr-o perioada foarte mare de timp si se pierde foarte repede, daca nu suntem atenti. Nu trebuie sa tradam persoanele care au incredere in noi, pentru ca ne-am trada pe noi insine. Asta inseamna ca am deveni niste persoane de nimic, unele care nu au nici macar un rol in viata si nici o viata prea frumoasa.

Se spune ca asa cum iti asterni patul, asa dormi. Este cat se poate de adevarat. Trebuie sa facem ca lucrurile care depind de noi sa iasa asa cum trebuie, mereu. Macar acestea, daca nu putem controla viata si destinul in totalitate.

Sper sa fiti niste oameni loiali, unii in care alte persoane isi pot pune toata increderea.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *