Cat de mult ceea ce avem inseamna si ceea ce ne dorim?

Cat de mult ceea ce avem inseamna si ceea ce ne dorim

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Oare suntem multumiti cu ceea ce avem in acest moment sau lucrurile pe care ni le-am dori, indiferent care ar fi acestea, sunt mult mai numeroase si mult mai diversificate decat cele pe care le detinem in prezent. Se spune ca oamenii au mentalitate de consumatori, atunci cand vine vorba despre lucrurile fizice pe care le au si cele pe care si le doresc. Asta inseamna ca oricat de mult ar avea oamenii, acestia isi doresc si mai mult.

Ai un televizor mare? Atunci, cu siguranta, iti doresti unul si mai mare. Asa gandesc majoritatea oamenilor si nu stiu daca este tocmai un lucru rau, pentru ca dorintele conduc inspre evolutie. Daca nu am dori un televizor si mai mare, cercetatorii nu ar munci pentru a produce un astfel de dispozitiv, deci oamenii nu si-ar castiga salariile si totul ar stagna, ar sta pe loc. Atunci cand noi ne dorim ceva, punem lumea in miscare, asta inseamna ca asiguram veniturile altora, la fel cum si altii ni le asigura pe ale noastre.

Daca sa iti doresti mai mult nu este tocmai ceva rau, sa iti doresti in exces este. Daca tu ai de toate si iti doresti inca si mai mult si mai mult si mai mult, iar altii nu au nimic, exista pericolul sa cazi in lacomie, ceea ce nu conduce inspre o stare existentiala pozitiva. Este bine sa vrei mai mult, insa trebuie sa ai si o limita, pentru a cadea in cealalta extrema. Am spus ca majoritatea oamenilor sunt asa, tocmai pentru ca nu este bine sa generalizezi, fiindca exista si oameni care sunt multumiti cu ceea ce le-a fost dat si care nu doresc nimic in plus, decat sanatate si fericire atat pentru ei, cat si pentru familiile si prietenii lor.

Sunt oameni care nu au prea multe si tot sunt fericiti, acestia simtindu-se bogati cand se trezesc si isi vad copiii razand si familia fericita. Sunt alti oameni pentru care simplul fapt ca soarele rasare si aduce asupra lor o caldura mult cautata, ii face sa zambeasca si sa spuna ca au tot ceea ce isi doresc. Alti oameni se simt impliniti cand ii ajuta pe altii sa fie fericiti, lasand de-o parte chiar propria lor fericire. Nu poti spune ca exista doar un anumit tip de oameni, pentru ca oamenii sunt diferiti, la fel si nevoile lor.

Insa cel mai mult din toate aceste lucruri, oamenii isi doresc dragoste. Atunci cand nu o au, o cauta cu multa ambitie, iar atunci cand aceasta a ajuns in lumea lor, nu vor sa o mai lase sa plece. Dragostea este cea care te face sa spui ca nu vrei nimic mai mult in afara de ea, pentru ca ea este de ajuns pentru a-ti potoli setea de fericire. Dragostea inseamna fericire, inseamna emotii intense, inseamna bucurii de neegalat.

Cand dragostea face parte din viata noastra, devenim mult mai buni, mult mai apropiati de tot ceea ce este frumos si pozitiv. Dragostea trebuie sa fie cautata de toata lumea, pentru ca ea este tot ceea ce ne putem dori mai mult in viata. Nu-i nimic mai frumos decat dragostea, o dragoste atat fata de persoana iubita, persoana draga noua, cat si una fata de tot ceea ce exista in lumea noastra.

Sper sa nu duceti lipsa de dragoste si sa va inconjurati cu aceasta, pentru a fi niste oameni fericiti cu adevarat!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *