Cat de mult conteaza sa ai stabilitate din toate punctele de vedere

Cat de mult conteaza sa ai stabilitate din toate punctele de vedere

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii au nevoie de stabilitate in tot ceea ce fac, pentru ca in lipsa ei apar tot felul de situatii oscilante, care conduc inspre derapaje in tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi. Cu totii vrem si cautam stabilitate, pentru ca nu avem nevoie de evenimente bruste in viata noastra, mai ales cand vorbim de unele negative, care nu sunt deloc pe placul nostru. Stabilitatea este cea care ne stabileste bazele pe care ne putem cladi asteptarile.

Stabilitatea sta la baza tuturor lucrurilor pe care oamenii le doresc, pentru ca in lipsa ei, niciun plan nu poate fi viabil si nici macar o solutie nu poate fi de succes. Stabilitatea oamenilor este asigurata uneori chiar de catre ei, prin faptul ca sunt niste persoane echilibrate, stabile din toate punctele de vedere, iar alteori si de catre oamenii din jurul lor, cei care ii iubesc, care le dau incredere ori de catre parteneri, de tara in care locuiesc si asa mai departe.

Stabilitatea este cea care iti da incredere sa investesti, fie ca vorbim de bani sau de sentimente. Stabilitatea oamenilor mai este importanta si din punctul de vedere al celor care depind de tine, de stabilitatea ta. Stabilitatea este ca un lant de care depind mai multi oameni, nu numai tu, depinde la ce nivel al importantei ne referim. Stabilitatea oamenilor este necesara in toate fazele existentei noastre.

De exemplu, atunci cand iubim suntem cei mai fericiti si stabili oameni, insa in lipsa iubirii incepem sa resimtim anumite dezechilibre, care ne pot influenta viata, evolutia, in rau. Sau atunci cand traim intr-o tara in care se duc lupte, razboaie, nici stabilitatea noastra nu poate fi prea mare, cand stim ca noi sau familia noastra putem fi ucisi in fiecare zi. Stabilitatea este extrem de utilia in demersurile pe care le avem de cand ne trezim si pana ne culcam.

O minte instabilia, un psihic instabil, nu poate conduce catre ceva bun, ci din contra. Au fost multe cazurile cand oamenii au luat decizii radicale, din cauza faptului ca nu au fost stabili emotional, ca au avut parte de unele evenimente din viata lor, care le-au zdruncinat existenta. Ne consideram persoane stabile si credem ca nu putem fi atinsi de nimic, insa este exact invers.

Omul este o persoana sensibila, chiar daca nu lasa sa se vada acest lucru si poate fi dezechilibrata de orice lucru care nu-i vital, cum ar fi cearta usoara cu un prieten sau o simpla ploaie. Oamenii se pot schimba brusc de la o stare la alta, precum o vreme instabila. Acum pot fi veseli si peste cinci minute tristi, deoarece au aflat unele stiri care i-au intristat si le-au modificat starea de spirit, deci si stabilitatea psihica.

Chiar daca exista aceste dezechilibre in viata noastra, oamenii vor incerca mereu sa-si recapete stabilitatea, sa se puna pe picioare cat mai repede, pentru ca traiul nostru trebui sa-si urmeze cursul, indiferent de cate probleme am avea de infruntat. Oamenii isi revin mai mereu, chiar daca nu pot singuri. Cu ajutorul familiei, al prietenilor, al societatii, al necunoscutilor, acestia pot spune extrem de repede ca sunt niste invingatori si pe ei nu-i doboara nimic si pot trece peste orice.

Sper sa fiti mereu stabili si sa nu va lasati doborati de nimic. Sa zambim si sa avem o dispozitie cat mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *