Cat de mult ne punem increderea in puterea dragostei?

Cat de mult ne punem increderea in puterea dragostei

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Multe se indoiesc de ea, insa puterea dragostei este cat se poate de reala. Dragostea are o putere atat de mare, incat poate schimba muntii din loc. Atunci cand iubim, suntem in stare de orice si aici ma refer la lucrurile pozitive, pentru ca dragostea si lucrurile negative nu au ce cauta impreuna. Puterea dragostei este atat de mare, incat ea poate schimba oameni si caractere.

Puterea dragostei este atat de ridicata, incat ea nu moare odata cu trecerea timpului, din contra, devine din ce in ce mai consistenta. Dragostea sincera si adevarata nu moare niciodata, indiferent de cat de mult ar vrea altii. Sunt multe cazurile cand oamenii sunt invidiosi pentru ca nu au si ei parte de astfel de sentimente frumoase si incearca sa se puna in calea celor care traiesc frumoase povesti de dragoste.

Cu toate eforturile lor, dragostea nu poate fi omorata de nimeni, ea va supravietui peste timp si toate. Dragostea va exista in continuare, chiar daca pentru o perioada nu isi va mai putea produce efectele. Nimeni nu poate sa ingradeasca dragostea, chiar daca multi au incercat acest lucru. Puterea dragostei este atat de mare, incat aceasta trece peste usi inchise si zavoare ferecate, ajungand sa supravietuiasca intr-un spatiu ce nu poate fi atins de alti oameni.

Dragostea nu poate fi oprita si nici nu trebuie sa incerce cineva sa realizeze asa ceva, deoarece eforturile ar fi in zadar. Puterea dragostei este atat de viguroasa, incat ne face sa plutim, sa ne gandim doar la lucruri bune, chiar daca exista si parti mai negative in viata noastra. Trecem mult mai usor peste orice, atunci cand suntem indragostiti. Nu ne poate atinge nimeni, daca noi nu vrem si nu ne poate face nimeni rau, daca noi credem in dragoste. Dragostea este un fel de medicament universal, pentru orice inima, pentru orice suflet. Dragostea este hrana spirituala si este ceva in care trebuie sa crezi.

Trebuie sa crezi in dragoste si sa o pretuiesti, pentru ca atunci cand nu ai parte de ea, incepi sa-i simti lipsa cel mai rau. Dragostea va fi mereu prezenta in viata oamenilor, pentru ca oamenii o cauta cu disperare si depun toate eforturile pentru a o gasi. Mereu a fost asa, mereu va fi asa. Nu poti spune stop dragostei, pentru ca nu iti doresti asa ceva. Nimeni nu vrea sa nu mai existe un sentiment atat de frumos si atat timp cat mai exista o singura persoana care sa creada in dragoste, dragostea va exista printre noi.

Nu-i nimic mai frumos decat dragostea. Nimic din ceea ce exista in aceasta lume, nu poate fi mai presus de dragoste. Ea este cel mai inaltator sentiment al oamenilor. Dragosta fata de orice si oricine. Dragostea fata de persoana iubita, dragostea fata de alti oameni, dragostea fata de parinti, dragostea fata de natura si asa mai departe. In toate exista dragoste si noi trebuie sa o simtim.

Sper sa fiti cu totii niste oameni indragostiti mereu de toate lucrurile care exista pe Pamant si care nu stiu ce-i aia rautatea sau orice alt sentiment negativ!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *