Cat de multa dragoste primim si cat de multa oferim?

Cat de multa dragoste primim si cat de multa oferim

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

M-am gandit mereu la raportul intre dragostea pe care o oferim si cea care ne este oferita. Oare oferim tot atat de multa dragoste pe cat primim sau mai putina? Poate fi masurata dragostea pe care le-o oferim altora sau exista dragoste pur si simplu si doar atat? Nu stiu daca dragostea poate fi masurata, dar mereu oamenii si-au reprosat unii altora ca nu primesc dragoste precum ofera. Cred ca ati auzit cu totii acest lucru, urmat de intrebarea fireasca “Tu chiar ma iubesti?”.

In cazul in care exista un raspuns afirmativ pentru aceasta intrebare, totul isi reintra in normal, cel putin pentru o perioada. Daca raspunsul este negativ, atunci incep tot felul de drame, pornite din gelozie si teama de a nu il pierde pe cel de langa tine, pe care il iubesti atat de mult. Cel mai important lucru, in opinia mea, este ca dragostea sa fie oferita intr-un mod sincer, nu sa fie prefacuta sau fortata.

Daca ea este oferita intr-un mod sincer, atunci dragostea este si intr-o cantitate suficient de mare incat sa nu trezeasca nelinisti din partea celeilalte parti. De obicei, oamenii incep sa se intrebe daca mai exista dragoste sincera, atunci cand acestia simt ca se intampla ceva. De multe ori au si dreptate, deoarece oamenii au aceasta capabilitate de a-si da seama cand lucrurile nu merg asa cum trebuie. Relatiile se racesc din cauza faptului ca dragostea a fost inlocuita cu intelegere reciproca.

Dragostea trebuie sa existe mereu, nu doar pentru doi ani de zile, cum spun unele studii. Acea dragoste puternica trebuie sa existe pentru totdeauna, daca dorim sa fim mereu fericiti alaturi de persoana draga noua. Daca ne gandim ca va exista o perioada cand nu ne vom mai iubi, atunci nu ne putem astepta nici la lucruri prea bune in viata noastra. Trebuie sa gandim mereu pozitiv si sa respectam persoana de langa noi, cea langa care am ales sa ne traim viata, din dragoste.

Trebuie sa invatam sa comunicam mai bine si sa ne aratam dragostea fata de persoana iubita de fiecare data cand avem ocazia. Daca dragostea este intretinuta asa cum trebuie, ea nu moare niciodata.

Pentru a putea intretine dragostea la cote inalte, trebuie sa invatam cum sa o protejam. Trebuie sa invatam cum sa o pretuim si sa nu o neglijam niciodata. Nepasarea este cea care indeparteaza dragostea de langa noi, pentru ca multe ori avem impresia ca este doar necesar sa gravitam in jurul persoanei iubite, fara sa facem nimic pentru a-i demonstra cat de mult o iubim.

Este o maniera gresita de a privi lucrurile, pentru ca astfel de lucruri reci conduc doar inspre urmari si mai reci. Pentru a exista caldura in dragoste, trebuie sa avem grija sa intretinem focul ei mereu, sa nu-l lasam sa se stinga.

Sper sa gasiti niste persoane care ofera mereu dragoste si sa fiti unele care aveti la randul vostru parte de ea, de dragostea sincera! In lipsa dragostei nu poate exista nimic, oamenii nu mai pot spera si nici nu mai pot visa frumos, asa cum ne dorim cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *