Cat de multe fapte bune facem zilnic?

Cat de multe fapte bune facem zilnic

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cate fapte bune am facut azi sau cate fapte pozitive dorim sa infaptuim azi? Acesta este primul gandul pe care trebuie sa-l avem in interiorul creierului nostru, atunci cand ne trezim. Trebuie sa avem o viata dedicata oferirii de ajutor celorlalti, pentru ca numai asa putem sa spunem ca suntem niste oameni cu adevarat buni, unii care incearca sa schimbe lumea, nu doar sa asiste pasiv la toate relele din interiorul ei.

In fiecare zi trebuie sa facem ceva bun, sa ne gandim cum putem duce la capat ceva care sa conduca inspre fericirea celorlalti. Daca altii sunt fericiti, atunci trebuie sa fim bucurosi si noi. Toate aceste fapte bune nu trebuie facute din obligatie, ci ele trebuie sa vina din suflet, din dragostea noastra fata de alti oameni. Aceasta iubire trebuie sa fie sincera, nu realizata in ideea de a obtine si noi alte lucruri materiale.

Daca noi suntem buni cu altii, daca noi aratam o atitudine pozitiva, una care sa vina din suflet, atunci si altii vor face acelasi lucru, iar noi ne vom simti foarte bine atunci cand ii vom vedea si pe ei transformandu-se in niste oameni buni. Pana la urma, acesta este si scopul pentru care trebuie sa facem din ce in ce mai multe fapte bune: transformarea locului in care traim, schimbarea mentalitatilor celor care au uitat sa fie oameni, din cauza problemelor care vin odata cu viata intr-o societate moderna.

Trebuie sa invatam sa redevenim oameni, pentru ca numai asa le putem da exemplu si altora ca asta este calea de urmat. Traim intr-o lume in care vedem foarte multa rautate si dezbinare in jurul nostru, asa ca nu trebuie sa contribuim si noi si mai mult la ea. Noi suntem cei care pot schimba lucrurile, prin modul nostru de a fi, de a ne comporta, de a crede in ceva.

De a crede de maine intr-o lume mai buna, una in care de cand ne trezim si pana punem capul pe perna, oamenii vor sa-si faca numai lucruri bune unii altora, nu sa se gandeasca la actiuni facute doar impotriva semenilor lor. Avem nevoie de mai multa bunatate in aceasta lume, asa cum avem nevoie de mai multa dragoste.

Bunatatea vine numai daca exista dragoste. Fara dragoste nu exista nici bunatate, nici fapte bune, nici nimic. Trebuie sa invatam iar sa-i iubim pe toti cei din jurul nostru, pentru a le arata ca asta este calea de urmat. Dragostea poate schimba orice este rau pe acest Pamant, chiar daca avem impresia ca unele lucruri nu mai pot fi date inapoi, deoarece raul s-a atins prea mult de ele.

Dragostea poate schimba orice si ii poate face si pe cei mai rai oameni sa se gandeasca la faptele lor si sa le regrete. Tocmai acesta este si motivul pentru care trebuie sa facem cat mai multe fapte pozitive in fiecare zi, pentru a atrage cat mai multa dragoste pe langa noi si pe langa altii.

Daca oferi dragoste, sunt sanse mari sa primesti in schimb tot dragoste. Suntem ceea ce oferim si la asta trebuie sa ne gandim mereu. Atunci cand oferim un zambet, primim in schimb tot un zambet, atunci cand oferim o floare, primim in schimb tot o floare, atunci cand oferim dragoste, primim in schimb tot dragoste.

Sper sa oferiti dragoste cat mai multa, in fiecare zi!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *