Cat de multe sentimente investim in existenta noastra?

Cat de multe sentimente investim in existenta noastra

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cat de multe sentimente investim in aceasta viata si oare merita tot acest efort al nostru, care cateodata ni se pare in zadar? Daca am putea sa cantarim sentimentele pe care le investim toata viata in tot felul de persoane, unele care merita mai mult si altele care merita mai putin, sunt curios ce suma ne-ar da.

Cateodata ma intreb daca se merita sa ne zbatem atat, sa le oferim cele mai pure si mai frumoase sentimente ale noastre, unor oameni care nu se stie daca le merita. Sunt unele persoane care apreciaza bunatatea noastra si faptul ca suntem sinceri, insa si destule care ne tradeaza sentimentele si ne fac sa ne intrebam daca a meritat sa incercam atat de mult sa ni le apropiem.

Adevarul, ca de obicei, este unde la mijloc. Nu poti sa spui ca ti-ai pierdut timpul cu o persoana pe care ai iubit-o intr-un anumit moment al vietii tale si care mai apoi ti-a inselat asteptarile, pentru ca si daca ai trait o singura clipa frumoasa cu acea persoana, tot a meritat timpul tau. Toate aceste clipe frumoase se transforma in amintiri, iar amintirile frumoase sunt de nepretuit. Nu trebuie sa ne gandim ca ne-am irosit timpul atunci cand ne-am investit sentimentele intr-o anumita persoana care ne-a inselat asteptarile, pentru ca si daca ne-am simtit tradati, aceste tradari se transforma in experiente de viata care ne vor ajuta pe viitor.

Experientele sunt cele care ne fac mai buni, chiar si cele mai putin reusite. Chiar daca am avut parte in viata de multe astfel de experiente mai putin reusite, asta nu inseamna ca trebuie sa cedam si sa nu mai ne aratam sentimentele fata de alti oameni care apar in viata noastra. Viata este facuta din lucruri rele si bune. Noi trebuie sa nu incetam niciodata sa le cautam pe cele bune, pentru ca ele vor aparea in viata noastra, mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa continuam sa speram, pentru ca altfel nu am avea nici o sansa de a ne mai oferi cele mai frumoase sentimente ale noastre, cele de dragoste.

Nu trebuie sa ne dam batuti, chiar daca unii nu apreciaza la adevarata noastra valoare, ci trebuie sa spunem mereu ca mergem inainte, oricat de dificil ne-ar fi. Oricand este loc de mai bine, iar binele va veni catre noi, daca noi vom continua sa-l cautam. Orice oprire a noastra din aceasta cautare, inseamna ca ne dam batuti, iar daca noi ne dam batuti, nu au cum sa apara lucruri bune in viata noastra. Daca un om se opreste din ceva, nu mai are cum sa gaseasca lucruri bune, iar asta ne face sa ne ingropam si mai adanc in propria suferinta. In cazul in care nu ne dam batuti niciodata, chiar daca astazi nu ne este bine, maine ne poate fi.

Sentimentele investite in toata viata noastra, reprezinta acele momente bune sau rele, cand am crezut in oameni si ne-am apropiat de ei. Asa trebuie sa procedam intotdeauna, nu sa ne inchidem intr-o cochilie, crezand ca asa vom fi protejati de rautatile oamenilor. Inima noastra trebuie sa ramana mereu deschisa pentru noi provocari, pana vom ajunge sa intalnim persoana care sa ne faca sa spuneam ca ea este cea potrivita pentru noi.

In rest, alt tip de dragoste, in afara de cea pentru persoana iubita, trebuie sa existe mereu fata de orice se afla pe acest Pamant, pentru ca doar prin dragoste vom reusi intotdeauna.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *