Cat de putine sau dese sunt momentele de fericire din viata noastra?

Cat de putine sau dese sunt momentele de fericire din viata noastra

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In aceasta viata, momentele de fericire sunt destul de putine, asa ca trebuie sa profitam din plin de ele, sa incercam sa ne bucuram de acestea si sa le facem sa dureze cat mai mult. Nu doar ca sunt rare, dar momentele de fericire dureaza foarte putin. Noi ne-am dori sa fie mai dese si sa dureze mai mult, dar, daca s-ar intampla asa, poate nu am mai sti sa ne bucuram cum trebuie de ele.

Tot ceea ce este prea mult, cade in banal si banalul plictiseste. Oamenii nu au nevoie de lucruri comune, de lucruri banale, pentru ca oricum au parte de asa ceva in fiecare zi. Oamenii au nevoie de lucruri iesite din comun, pozitive, care sa le umple inimile de bucurie si fericire. Avem nevoie de toate aceste stari pozitive, pentru ca altfel riscam sa credem ca toata viata este la fel si ca fericirea a uitat sa treaca pe la noi.

Uitam sa observam toate momentele frumoase de care avem parte in fiecare zi si care inseamna fericire. Uitam sa mai vedem ca fericirea este chiar langa noi, in fiecare zi si poate fi alcatuita chiar si din zambetele celor dragi. Unori, viata ne face sa uitam ca putem sa ne bucuram de multe lucruri pe care noi nu mai reusim sa le vedem, deoarece viata moderna ne-a invatat ca altele sunt prioritatile.

Momentele de fericire adevarate sunt intense, rare si de scurta durata, insa noi putem cauta fericirea in fiecare zi, atat timp cat dorim si nici nu o sa ne plictisim de acest lucru, daca suntem niste persoane bune, care inteleg multe lucruri. Fericirea este frumoasa, iar momentele de fericire trebuie sa faca parte din viata noastra. Trebuie sa cautam fericirea, trebuie sa mergem noi inspre ea, nu sa asteptam sa vina fericirea la noi.

Trebuie sa invatam sa deschidem iar ochii, pentru ca fericirea este chiar langa noi, insa am uitat noi sa o vedem. Fericirea este in ochii persoanelor din jurul in nostru, in toate lucrurile frumoase si pozitive de pe langa noi. Fericirea nu a plecat din viata noastra, ci noi ne-am indepartat de ea, fiindca suntem plini de probleme si de griji. Mereu am incercat sa fiu cat mai vesel, cat mai bucuros, pentru ca asa alungi multe probleme din viata ta.

Atitudinea pozitiva este calea catre o lume mai buna, catre o viata mai frumoasa, catre fericirea celorlalti. Nu trebuie sa cautam niciodata doar fericirea noastra, pentru ca atunci ar insemna ca suntem niste persoane egoiste, ci trebuie ca prin aceasta fericire pe care o gasim pentru noi, sa reusim sa-i facem fericiti si pe altii. Nu doar noi trebuie sa ne bucuram de fericire, ci si ei. Fericirea nu este ceva pe care trebuie sa o tinem doar pentru noi, fiindca nu ar mai fi una deplina, una care sa ne bucure cu adevarat.

Momentele de fericire sunt rare, insa noi putem sa le facem mai dese, chiar daca nu la aceeasi intensitate cu acelea care vin natural. Suntem oameni si trebuie sa fim fericiti, fiindca supararea nu are ce cauta in viata noastra.

Indiferent de orice, nu trebuie sa ne pierdem optimismul, nu trebuie sa uitam sa zambim si nu trebuie sa uitam sa fim fericiti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *