Cat de sigura poate fi ziua de maine?

Cat de sigura poate fi ziua de maine

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Oare cat este de sigura ziua de maine? Nu pot sa nu ma intreb asta si aici ma refer din orice unghi am putea privi acest lucru. Cu totii asteptam ziua de maine si ne facem planuri pe termen scurt sau pe termen lung, adica pentru zilele urmatoare sau chiar pentru anii ce vor veni, insa nimic nu este sigur in viata asta, nici macar ziua de maine.

Astazi poate sa iti fie nemaipomenit de bine, iar maine poti incepe sa plangi si sa suspini, intrebandu-te de ce tocmai tie ti se intampla asa ceva. Nimic nu este ceea ce pare, iar asta inseamna ca trebuie sa ne bucuram de ziua de astazi, pentru ca ziua de maine este tare nesigura si nu depinde doar de noi. Daca totul ar depinde doar de noi si de fortele noastre, atunci totul ar fi in regula, insa, din pacate nu este doar asa.

Desigur, dupa cum am mai spus, sunt multe lucrurile pe care le putem face chiar noi si pe care le putem influenta, insa, de asemenea, sunt destule treburile pe care nu le putem controla in nici un fel. Ziua de maine este destul de nesigura. Nesigura este si clipa imediat urmatoare, nu doar ziua de maine, de asta trebuie sa incepem sa invatam sa ne bucuram de tot ceea ce avem, pentru a nu risca sa ajungem sa ne para rau ca nu am facut acest lucru. Toata aceasta nesiguranta care ne inconjoara, face ca planurile noastre pe termen scurt sau lung sa para ceva extrem de indepartat si neclar.

Exact ca in previziunile meteorologice, nici in viata oamenilor nu este posibil sa vezi prea departe inainte. Ne dorim sa spunem ca stapanim totul, ne place sa credem asa ceva, insa totul este relativ si incarcat de mister. Poate ne propunem sa ne luam o masina noua peste un an de zile, insa, din cauza faptului ca la data respectiva nu mai avem suficienti bani, motive fiind destule pentru a se intampla acest lucru, nu mai ajungem sa intram in posesia ei. Acesta este doar un exemplu. Pot fi unele mult mai grave, mult mai de nedorit.

Chiar daca nu putem sa vedem prea mult in fata, inspre viitor, oamenii au crezut intotdeauna ca e loc de mai bine. Speranta este cea care ii anima pe oameni sa mearga inainte, chiar daca viitorul nu arata la fel de bine precum si-ar dori ei de multe ori.

Siguranta zilei de maine este ceva nesigur, fiindca nu exista asa ceva. Astazi poti fi cea mai fericita persoana, iar maine se poate intampla ceva atat de grav, ceva care te poate afecta pentru toata viata ta. De aceea este bine sa traim momentul, sa incercam sa vedem lucrurile exact asa cum sunt, sa incercam sa le facem mai bune.

Trebuie sa ne bucuram de tot ceea ce avem de persoanele din jurul nostru, de natura care ne inconjoara. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa vedem cat de multe lucruri frumoase sunt pe langa noi si deja vom fi mult mai fericiti.

Va doresc sa aveti zile cat mai frumoase, in toata existenta voastra, fara nimic negativ sau care sa va deranjeze traiul.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *