Cat de tare trebuie sa alergam pentru a gasi fericirea adevarata

Cat de tare trebuie sa alergam pentru a gasi fericirea adevarata

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oamenii si-au dorit mereu sa gaseasca fericirea adevarata, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru pentru fiecare dintre noi. Unii sunt extrem de fericiti atunci cand se trezesc dimineata si razele soarelui se mangie suav pielea, aducand foarte multa fericire asupra intregii lor fiinte.

Altii sunt fericiti atunci cand isi vad familia aproape si cand rasetele cristaline ale copiilor lor invaluie toata casa. Altii sunt fericiti cand reusesc in afaceri, iar banii multi le dau anumite senzatii pe care nu le-ar mai putea primi din alta parte, cel putin asta este ceea ce cred ei. Altii sunt fericiti atunci cand pot sa faca in fiecare zi tot ceea ce vor ei si nu ce vor altii.

Altora, fericirea le poate fi adusa numai atunci cand se pot trezi in fiecare zi pentru a le face celor din jurul lor bine. Pentru cei mai multi oameni, dragostea adevarata si sincera inseamna fericirea reala. Dragostea inseamna fericire, pentru ca odata cu ea vin cele mai tari senzatii pe care un om le poate experimenta si pe care le poate trai. Suntem fericiti atunci cand suntem indragostiti, deoarece atunci simtim ca ne-am gasit adevarata fericire si adevaratul scop in viata.

Da, dragostea este un scop, unul inalt si pe care toti oamenii il cauta, pentru ca odata cu dragostea mai vin si alte lucruri bune, cum ar fi pofta de viata, progresul, viitorul frumos si tot ceea ce poate fi mai placut pe aceasta lume. Daca dragostea este un scop, oare cum ajungem sa ne gasim fericirea adevarata, cea in care iubirea este prezenta? Nu exista o reteta magica ce poate sa ne faca sa gasim fericirea adevarata.

Secretul sta in noi, in fiecare fapta pe care o facem, in fiecare miscare pe care o savarsim in fiecare zi a vietii noastre. Daca ai un suflet bun, daca esti mereu inclinat in a le face bine altora, daca mereu crezi in bine si in frumos, in lucrurile care ii fac pe altii fericiti, nu ai cum sa nu fii si tu, la randul tau, fericit. Fericirea pleaca din noi, pentru ca daca noi nu suntem niste persoane bune, unele care sa caute mereu sa le faca bine celorlalti, nu avem nici noi cum sa gasim adevarata fericire. Le dai altora fericire, ai parte si tu de fericire. Incerci sa gasesti fericirea adevarata pentru alti oameni, atunci si tu vei gasi fericirea adevarata.

Ceea ce semeni, aia culegi! Nu se poate ca tu sa fii o persoana rea, egoista, care se gandeste mereu la ea si nu si la ceilalti si sa te astepti sa primesti fericire din plin.

Gasesti fericire adevarata, atunci cand si tu oferi aceasta fericire adevarata. Acesta este marele secret al unei lumi asa cum tu ti-o doresti, a unei lumi in care tu sa fii fericit si sa ai parte de multa dragoste: sa oferi si tu altora ceea ce iti doresti pentru tine, pentru ca astfel vei gasi ceea ce vrei.

Fericirea sincera si adevarata, care este sinonima cu dragostea, poate fi gasita doar atunci cand noi ne dorim acest lucru. Daca noi ne ferim mereu de dragoste, daca noi ne ferim mereu de iubire, daca noi nu incercam sa atragem acest sentiment puternic langa noi, atunci este foarte dificil sa dea peste noi, exact ca in filme, o iubire puternica si venita din senin.

Fericirea trebuie cautata si nu trebuie sa ne oprim niciodata din aceasta misiune,pentru ca ar insemna ca ne-am oprit din cautarea dragostei.

Sper sa fiti cu totii niste oameni care sa fi gasit deja fericirea, iar daca acest lucru inca nu s-a intamplat, se se petreaca extrem de repede, in prezent sau viitorul apropiat!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *