Cat dureaza pana iti aproba PayPal cererea de retragere bani pe card

durata aprobare retragere bani paypal

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Pentru ca tot m-a intrebat Goran de ce dureaza atat de mult aprobarea cererii lui de a retrage pe card o anumita suma din contul de PayPal, m-am gandit ca nu ar strica sa scriu un articol despre acest lucru, pentru a-i ajuta si pe altii care se afla intr-o situatie asemanatoare.

In cazul lui, era vorba despre un card nou atasat contului de PayPal. De fiecare data cand adaugati un card nou pe PayPal, aprobarea primei retrageri va dura mai mult decat in mod obisnuit.

Cat?

Nu exista o durata fixa, asta insemnand ca puteti astepta chiar si cateva zile lucratoare pana cererea de retragere de pe PayPal va trece din “pending” in “completed”. La mine a durat trei zile, iar lui Goran inca nu-i fusese aprobata dupa doua zile. Asta pentru a va face o idee despre cat dureaza aprobarea primei retrageri de pe PayPal.

Incepand cu urmatoarele, lucrurile ar trebui sa se miste mult mai repede.

Daca in trecut dura de la cateva ore, pana la maxim o zi, am observat anul acesta o premiera: urmatoarea cerere de retragere de pe PayPal a trecut instant din starea de asteptare (pending) in “completed”.

Lucrurile de mai sus sunt valabile pentru utilizatorii PayPal obisnuiti, nu cei business, care nu au atins vreo limita de retragere, iar veniturile sunt licite.

One Comment

  1. Eu banii de pe paypal prefer sa ii las acolo, chiar daca s-a adunat o suma considerabila.
    Ii tin pentru lucrurile pe care le iau direct prin paypal. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *