Cata incredere acorzi unei relatii?

Cata incredere acorzi unei relatii

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cata incredere acorzi unei relatii? Esti pregatit sa faci orice pentru persoana draga, cea care se afla mereu langa tine? Eu zic ca asa ar trebui sa procedam fiecare dintre noi, pentru fiinta pe care o iubim si care ne iubeste si ea la randul ei. Increderea este un sentiment care trebuie sa acapareze si sa controleze o relatie, pentru ca numai bazandu-te pe incredere ajungi sa-ti duci relatia la un nivel nou, unul in care nimic si nimeni nu o poate zdruncina. Increderea este puntea care leaga doua inimi si indiferent de furtunile care vor incerca sa o destabilizeze, ea ramane neclintita peste timp si temeri. Atunci cand ai incredere in cineva acest lucru te face si pe tine sa ai incredere in fortele proprii, chiar daca treci prin momente mai neplacute in viata.

Relatiile trebuie sa se bazeze pe incredere reciproca, pe faptul ca stii ca acea persoana nu ti-o va trada niciodata si indiferent de problemele pe care le intampini in viata, cineva acolo va fi mereu langa tine si te va sprijini. Acest sprijin este atat de important si necesar atunci cand parca destinul a dorit cu toata forta sa te doboare. A avea o mana de ajutor, un umar pe care sa plangi atunci cand iti este greu este un lucru de care noi oamenii avem atata nevoie.

Increderea consolideaza orice uniune dintre oameni si ii face pe acestia sa se comporte mult mai natural decat in cazul in care ea lipseste, iar acest lucru poate duce la progres. Ca o concluzie, sper sa fiti norocosi si sa aveti pe cineva langa voi, care va acorda incredere si pe care sa nu-i inselati indiferent de orice, deoarece increderea se castiga greu, se pierde foarte repede si uneori iremediabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *