Cătălin Zmărăndescu pierde în faţa lui Arvydas Juska

Zilele trecute a avut loc gala cu numărul 38 a variantei englezeşti de UFC, denumită Ultimate Challenge MMA, acolo unde a luptat şi sportivul român Cătălin Zmărăndescu, în faţa lituanianului Arvydas Juska. Această gala care s-a desfăşurat la Londa, a avut ca scop strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cătălin Zmărăndescu provenind din Wushu, mereu mi s-a părut că i se potrivesc cel mai bine acest gen de lupte unde poţi să duci adversarul la sol, în comparaţie cu acelea care se ghidează după regulile “K1”, însă de data aceasta se pare că norocul nu a fost de partea lui.

Lupta a început destul de bine pentru Cătălin, reuşind câteva proiecţii, după care a încercat să-l ştranguleze pe adversat, însă fără să reuşească.

La începutul celei de-a doua reprize, lituanianul i-a aplicat lui Cătălin mai multe lovituri cu genunchiul în braţ, după care l-a lovit şi cu pumnii, câştigând meciul prin knockout.

Arvydas Juska nu este tocmai vreun veteran al artelor marţiale mixte, fiind abia la al doilea meci în UCMMA, ambele câştigate, însă tinereţea probabil şi-a spus cuvântul în faţa experienţei.

Au fost mai multe mesaje scrise pe Internet, în care unii spuneau că Zmărăndescu mai bine rămânea la galele de amatori, dacă nu face faţă la profesionişti.

Eu nu sunt de acord cu cele scrise de către “răutăcioşii” de pe Internet, Cătălin Zmărăndescu având în spate o carieră frumoasă de sportiv, cu multe realizări atât pe plan naţional cât şi internaţional, dintre acestea amintind: titluri de campion naţional la Wushu, multiplu campion la lupte libere, vicecampion mondial şi european la Wushu etc

Să sperăm că îi va fi oferită revanşa, unde sunt sigur că Zmărăndescu îl va învinge pe sportivul din Lituania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *