Căutări în legătură cu finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia

Căutări în legătură cu finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dacă până şi cei de la Google au rămas uimiţi de cât de multe căutări sunt în legătură cu această ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, la fel se întâmplă şi cu mine.

Am intrat un pic pe AWStats şi am aruncat o privire pe vizitatorii veniţi în timp real pe blogul meu şi o dată la un minut sau două, există căutări care aterizează pe articolul despre finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, acolo unde, pe lângă informaţii în legătură cu jocurile disputate până acum de finaliste, am dat şi pronosticuri în legătură cu echipa care va fi învingătoare, atât în finala mică, precum şi în finala mare. Cum până acum am nimerit aproape toate rezultatele, din optimi, sferturi şi semifinale, greşind o singură partidă, cea dintre Brazilia şi Columbia, este posibil să am dreptate şi în finale.

Revenind la căutări, este incredibil cât de multă lume aleargă după informaţii în legătură cu finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, cam de pe orice top-level domain Google. Şi nu sunt boţi de spam sau crawlere. De obicei, boţii de spam nu descarcă favicon.ico, ci se duc imediat şi încearcă să posteze comentarii. În plus, majoritatea celor care caută ştiri despre finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia , folosesc dispozitive mobile.

Nu mi-au venit niciodată atât de mulţi vizitatori din Google şi mai ales de pe atâtea domenii ale lor, asta înseamnă, că poate este momentul să scrieţi şi voi despre finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, pentru că încă mai este destul timp până la disputarea ei, aşa că puteţi profita.

Uite câteva exemple venite pe diverse TLD-uri Google:

Google Austria:

google austria

Google Germania:

google germania

Google Italia:

google italia

Google Marea Britanie:

google marea britanie

Google Moldova:

google moldova

Google Romania:

google romania

Google dot com:

google dot com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *