Ce ar trebui sa alegem in viata, adevarul sau provocarea?

Ce ar trebui sa alegem in viata, adevarul sau provocarea

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ce preferam mai mult in viata noastra, adevarul sau provocarea? As inclina sa spun ca provocarea, sau adevarul, sau nici una din ele sau ambele. Cred ca sunt situatii si situatii, oameni si oameni. Unora le plac mai mult provocarile, pentru ca asta ii face sa simta ca traiesc viata la intensitate maxima.

Nu pot trai fara acest mod de a face lucrurile in graba, iar orice se misca avand o viteza mai mica decat a lor, este mult prea incet. O viata linistita ar inseamna o viata cum nu se poate mai plictisitoare pentru ei, asa ca evita sa se intample o astfel de „tragedie” in al lor destin. Altii prefera adevarul, in sensul ca urasc minciuna, ca nu le place sa auda o alta versiune decat cea reala. Aici, adevarul si provocarea sunt doua lucruri total diferite, ele putand exista impreuna sau nu.

Poti fi si o persoana careia ii plac provocarile si adevarul, sau una care prefera doar provocarile sau doar adevarul, sau nimic din ele. Adevar sau provocare inseamna alegeri. Alegerile pe care le facem in viata, indiferent care ar fi acestea. Orice actiune a noastra inseamna o alegere. Vrei sa te uiti la televizor? Daca da, puteai sa mergi in timpul asta sa vezi un film sau sa alergi prin parc. Vrei sa alergi prin parc? In tot acest timp puteai sa vezi un documentar la televizor sau stai pe Internet.

Toata viata noastra inseamna alegeri. Mai bune sau mai rele. Viata noastra inseamna o adevarata provocare, in care alegerile pot sau nu sa aiba legatura cu adevarul. Un adevar care nu-i absolut, care poate fi doar al nostru, sau doar al lor. Nu stiu al cui este acest adevar, doar ca el exista intotdeauna. Ne place sa vorbim despre el, ne place sa credem ca avem intotdeauna dreptate.

Alegerile noastre in tot ceea ce ne priveste, ni se par mereu corecte si adevarate. Atunci cand vorbim noi despre ele, evident. Cand vorbesc altii despre ceea ce noi facem, atunci avem parte de adevarul lor, care poate sa nu semene cu adevarul nostru. Alegerile noastre, adevar sau provocare, sunt strans legate de lumea in care traim, de regulile ei. Nu ne place sa facem ceea ce altii considera ca este iesit din comun si aici ma refer la lucrurile pozitive, de teama de a nu fi aratati cu degetul, de frica de a nu fi catalogati in vreun fel.

Nu ne place sa iesim in fata, pentru ca am simti ca i-am provoca pe altii, iar acest lucru ne creeaza un sentiment de nesiguranta. Alegerile noastre trebuie sa fie unele care sa nu ne influenteze psihicul, sau cel putin asa ne dorim. Ca altfel se intampla in realitate, asta este o cu totul alta treaba. Adevarul este o provocare mare pentru noi toti si doar unii o stapanim cu adevarat. Nu poti spune adevarul, daca tu nu crezi cu adevarat in el.

Si iar ne intoarcem la alegeri si la ceea ce ne dorim cu adevarat in viata, fara sa ne dam seama ca de fapt ele ne-au ales pe noi. Ne-au ales sa fim buni, pentru ca rai am fost si tot vedem in fiecare zi.

Nici noi nu putem sa ne abtinem mereu, mai ales ca asta este singurul exemplu pe care il vedem. Cu toate acestea, putem incerca, poate ne iese.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *