Ce bine-mi pare ca ati dat faliment!

aplauze faliment

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Stiu, nu este bine sa te bucuri de raul altuia, dar tare bine imi pare ca a dat faliment respectiva adunatura de ziaristi manipulatori si extrem de slab pregatiti. Cand ii vezi cum scriu ei ca sunt nedreptatiti de catre procurori si ca ei nu au facut evaziune fiscala, mai ca iti vine sa plangi cu lacrimi de crocodil. Asta de fericire ca au dat faliment si am motivele mele foarte bine intemeiate.

In primul rand, pentru ca mizerabilul lor site este singurul loc de pe Internet unde IP-ul meu este banat. In al doilea rand, fiindca site-ul lor face parte dintre cele despre care va spuneam ca au manipulat din plin inainte, in timpul si dupa campania pentru alegerile prezidentiale din acest an. In al treilea rand, pentru ca stirile lor sunt de doi lei, contin titluri de doi lei, scrise de ziaristi de doi lei. In mare parte, copiate din afara tarii si traduse prost. Candva, ii citeam cu drag, pentru ca iti lasau impresia ca sunt profesionisti. Pe vremea aia aveau cam 30 de mii de vizitatori unici pe zi. Acum ca au peste 200 de mii, isi permit sa scrie cum nu se poate mai rau.

Sper sa nu fie singurii care dau faliment, ci sa-i ia dupa ei si pe fratii lor „ganditori”, care sunt de zece ori mai manipulatori decat ei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *