Ce culori iti plac mult de tot?

Ce culori iti plac mult de tot

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Oamenii nu pot trai fara culori. Oamenii au nevoie de culori in viata lor, in fiecare zi. Chiar daca uneori vedem viata in alb si negru, fiindca avem tot felul de probleme pentru care nu gasim rezolvarea, oamenii nu pot trai doar cu aceste doua culori.

Viata nu este de asa natura, deci nici noi nu putem trai doar asa. Nu poate fi mereu totul doar alb si negru, ci mai avem nevoie si de altceva. Am stat si m-am gandit care sunt culorile mele preferate si nu ma pot decide asupra uneia, pentru ca imi plac mai multe dintre ele. De multe ori imi place sa ma imbrac in negru, pentru ca negru reprezinta sobrietate. Imi plac hainele negre, trebuie sa recunosc.

Atunci cand vine vorba despre filme, imi place sa vad acea culoare albastra, stralucitoare. O stiti cu totii, este vorba despre raza aceea de un albastru intens, un albastru care ma face sa ma simt bine. Pe langa albastru, care este una dintre cele mai iubite culori din lume, am momente cand imi place foarte mult si verdele. Imi place iarba, imi place natura, deci verdele trebuie sa-mi placa si el.

Ador zilele de primavara, atunci cand totul este verde, dupa o iarna mult prea aspra, atat de aspra incat a afectat si culorile din jurul nostru. Sunt cazuri cand imi place si rosul. Atunci cand vine vorba despre masini puternice, nu ai cum sa nu apreciezi un rosu intens, mai ales ca el va atrage privirile tuturor. Imi place culoarea rosu, atunci cand vine vorba despre asa ceva. Mai imi place rosul atunci cand este vorba despre flori. Un trandafir rosu este apreciat de toata lumea, pentru frumusetea si delicatetea lui.

Sunt momente cand imi place si culoarea galben. Nu multe, dar exista si acelea. Chiar si culoarea alba este placuta, mai ales cand norii se incadreaza perfect pe un cer senin. Cred ca imi plac absolut toate culorile. Evident, sunt om si eu, deci am preferintele mele, despre care v-am scris mai sus, insa nu pot spune ca urasc o anumita culoare. Imi plac toate, chiar daca in unele zile le prefer mai mult pe unele, decat pe altele. Viata noastra, a tuturor, ar fi mult mai saraca fara culori. Imaginati-va ca ele nu ar exista si ca am fi nevoiti sa traim intr-un intuneric continuu, unul care ne-ar sufoca, unul care nu ne-ar lasa sa traim.

Viata nu poate exista fara culori, pentru ca oamenii sunt dependeti de ele, asa cum sunt dependenti de tot ceea ce este frumos, cum ar fi dragostea. Avem nevoie de un curcubeu in viata noastra, pentru ca asa este si ea. Viata noastra este precum un curcubeu, unul pe care nu putem nici sa-l controlam, ale carui culori putem doar sa le admiram.

Acest curcubeu este precum fericirea, pentru ca apare ca sa te faca bucuros, insa dispare la fel de repede, dureaza la fel de putin. Oamenii au nevoie de culori, pentru a putea spera. Daca aceste culori nu exista, nici visele oamenilor nu pot sa apara, conducand inspre un vid permanent in viata noastra.

Sper sa aveti o viata cat mai plina de culori, niste culori frumoase, unele care sa reprezinte doar dragoste, fericire si bucurie.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *