Ce este iubirea sincera si cum poate fi ea obtinuta

Ce este iubirea sincera si cum poate fi ea obtinuta

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii iubesc tot ceea ce este frumos, de la flori pana la semenii lor. Iubirea este cel mai puternic sentiment pe care o fiinta umana il poate avea si este si cel mai frumos dintre toate. Iubirea poate fi de mai multe feluri, de la cea parinteasca, cea fata de frumos, fata de lucrurile inconjuratoare, fata de natura, fata de animale, pana la cea fata de persoana noastra draga, cea fara de care nu putem trai, fara de care nu putem respira.

Iubirea ne da aripi, ne face sa plutim si sa vrem sa depunem orice efort pentru a o vedea fericita pe persoana pe care o iubim. Iubirea te face sa plutesti si te duce cu gandul ca nimic nu exista negativ pe Pamant, doar lucruri bune se intampla zi de zi. Iubirea este cea care ne conduce inspre lucruri si gesturi frumoase, unele care ar putea fi catalogate usor drept nebunesti, insa pe care noi le facem fiindca suntem indragostiti si vrem sa afle toate lumea despre acest lucru.

Oamenii iubesc de cand este planeta noastra si de cand ne aflam noi pe ea si vor iubi pana in momentul cand nu vom mai exista ca specie. Iubirea nu este un sentiment care nu poate fi oprit si nici nu a putut fi vreodata, pentru ca este ceva atat de natural si frumos, incat oamenii o vor cauta mereu. Iubirea este cea care te inalta pana la cer, insa care si te si poate dobori, daca inceteaza sa mai existe. Oamenii iubesc tot ce este frumos in aceasta lume, chiar daca la alt nivel, inclusiv niste flori care ne pot fura atentia sau niste animale care ne pot face sa le indragim.

Iubirea a existat mereu, sub toate formele. De la cea pentru parintii nostri, pe care ii purtam mereu in suflet, deoarece ne-au crescut si ne-au oferit o educatie foarte buna, pana la femeia si barbatul pentru care ne punem in joc toate sentimentele noastre cele mai sincere. Sincere, pentru ca asa trebuie sa fie dragostea pura: cat mai sincera si adevarata, pentru a da nastere acelor trairi de neegalat.

Oamenii iubesc toate lucrurile frumoase si chiar si pe cele pe care unii le-ar putea cataloga drept mai putin simpatice, insa care pentru ei sunt cel mai de pret lucru. Iubirea oamenilor este ceea ce ii face pe acestia mai frumosi, mai intelegatori si mai aplecati unii inspre altii. Fara iubire, toate lucrurile care exista acum in aceasta lume, ar mai inceta sa mai existe sau ar fi mult mai triste, pentru ca in lipsa dragostei, tot ce-i frumos dispare si este acoperit de ura, de sentimente extrem de daunatoare, de negru si umbra.

Oamenii iubesc si sunt iubiti la randul lor, iar cateodata dragostea este tot ceea ce au nevoie ei, pentru ca aceasta poate conduce spre alte lucruri de trebuinta. Oamenii iubesc si prefera dragostea in schimbul altor multe lucruri de care au parte, care nu le ofera astfel de senzati atat de intense, precum cele de care au parte atunci cand iubesc.

Iubirea va fi mereu existenta printre noi si noi o vom cauta mereu cu multa nerabdare si chiar daca ea nu este prezenta astazi in viata noastra, maine va fi cu siguranta, asa ca putina rabdare va rog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *