Ce este nano-calciul din cochilii de stridii

nano calciu cochilie stridie

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

In urma cu mai multi ani am cam exagerat cu exercitiile pe bicicleta de fitness. A exagera inseamna sa faci doua ore de bicicleta pe zi, pe cel mai greu nivel, fara vreo zi de pauza. Antrenamentul intensiv, fara pauza si fara vitaminizare potrivita, nu poate insemna decat probleme. De atunci, am oaresce probleme cu genunchiul piciorului drept. Nu unele mari, insa ma mai jeneaza din cand in cand.

Sunt momente cand stau pe scaun si tin piciorul sub mine, iar dupa un timp trebuie sa-l eliberez, deoarece simt o durere puternica. La mers nu ma deranjeaza deloc sau in pozitie normala. Asta inseamna ca nu trebuie sa faceti si voi ca mine, nu exagerati cu antrenamentele fizice, oricare ar fi ele.

Am observat ca daca iau calciu din cochilii de stridii, nu ma mai jeneaza absolut deloc genunchiul, cel putin pentru o perioada. Nu orice fel de calciu din cochilii de stridii, pentru ca nu toate suplimentele astea alimentare sunt la fel de bune. In trecut, am cumparat astfel de calciu de la mai multe companii, insa nu avea nici un efect. Era ca si cum nu il luam. Ma refer la calciul din cochilii de stridii de la Cosmo Pharm, unul foarte de calitate, pe care il gaseam doar la o singura farmacie, iar pretul era la fel precum al produselor celorlalti producatori, in jur de 10 lei, daca mai tin eu bine mine, pentru ca n-am mai cumparat de vreo 3 ani.

Nano-calciu reprezinta ceva nou pentru mine, afland ca exista asa ceva cu putin timp in urma, atunci cand un domn a dorit un nume pentru noua sa companie care produce nano-calciu din cochilii de stridii.

Iata de ce este diferit nano-calciul din cochilii de stridii, fata de calciul normal din aceleasi cochilii de stridii: calciul normal este obtinut prin macinarea cochiliilor, obtinandu-se o pudra fina, iar nano-calciul presupune folosirea tehnologiilor moderne, a laserului, pentru a obtine niste particule si mai fine.

Acelasi domn care dorea sa-si deschida o afacere cu nano-calciu din cochilii de stridii, afirma si faptul ca acest tip de calciu nano ar fi singurul care ar putea trata osteoporoza si nu ar ameliora-o, asa cum fac produsele conventionale. Afirma aceste lucruri pe baza unui studiu, care demonstra faptul ca particulele mult mai fine ale nano-calciului sunt absorbite mult mai bine de catre corp.

Pana acum, am tot cautat pe Internet nano-calciu din cochilii de stridii si nu am gasit nimic de acest fel, ci doar nano-calciu normal. Chimicale, nu natural.

Eram curios sa vad cat costa si daca intr-adevar este atat de bun precum spun cei care il produc si vand.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *